Регіони посилять дотримання протиепідемічних заходів

В Україні посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів з метою стримання розповсюдження коронавірусної хвороби.

Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я

За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, про необхідність посилення контролю повідомлені голови обласних державних адміністрації, керівники обласних підрозділів з питань охорони здоров’я, Національної поліції тощо.

«Зараз ситуація із коронавірусною хворобою в Україні контрольована, але ми бачимо тенденцію до зростання і маємо розуміти, що не час розслаблятися. Перемогти епідемію можна, лише докладаючи спільних зусиль. Кожен може носити маски, дистанціюватися від інших і отримати щеплення. Головне — пам’ятати, що ці кроки наближають нас до нормального доепідемічного життя», — наголосив Ляшко.

Він також повідомив, що в умовах пандемії громадяни мають дотримуватися протиепідемічних заходів, визначених Кабінетом Міністрів. Зокрема, носити маски в громадських будинках та спорудах, громадському транспорті, під час проведення масових заходів, дотримуватися фізичної дистанції тощо.

коронавірус

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *