Ритейлерів та постачальників запрошують на міжнародну конференцію

PR

Українських ритейлерів та постачальників запрошують на міжнародну конференцію PrivateLabel-2021 «Нові вектори у розвитку власних торговельних марок: український і зарубіжний досвід».

Учасниками бізнес-події стануть більш ніж 400 власників, топ-менеджерів роздрібних мереж, постачальників і виробників України, Європи і ближнього зарубіжжя.

Представники провідних ритейлерів Європи і України поділяться з учасниками конференції практичними кейсами і проведуть майстер-класи з розвитку проектів Рrivate Label, що дозволить її учасникам підвищити прибутковість виробництва і продажу Private Label, розвинути Private Label в брендозалежних категоріях, а також визначати потреби сьогоднішнього українського споживача і передбачати їх та збільшити маржу магазинів за допомогою проектів Private Label.

Окрім того, учасники заходу зможуть зрозуміти тренди розвитку ВТМ в Україні і в Європі, а також особливості їх практичної реалізації, щоб потім використовувати інноваційні підходи в роботі з Private Label на основі вивчення успішних кейсів.

У межах проведення конференції відбудуться спецпроекти:

  • Галерея новинок PrivateLabel–2021. Кожен учасник може представити зразки своїх кращих проектів ВТМ на полицях Галереї новинок.
  • Столи переговорів у форматі мережа – постачальник. Унікальна можливість прямих переговорів з керівниками по закупках роздрібних мереж і виробників.
  • Національна В2В-премія PrivateLabel-2021 – бізнес-нагорода, що відзначає досягнення виробників і мереж в області розвитку ВТМ і взаємодії з ритейлерами.
  • Виставка і експозиція рішень і послуг для бізнесу PrivateLabel-2021, на якій будуть представлені дегустаційні столи від виробників з презентацією своїх новинок Private Label та виставкові стенди з презентацією рішень і послуг для постачальників і ритейлерів.

Ознайомитися з докладною програмою конференції і зареєструватися можна на сторінці реєстрації або зателефонувавши за номером (067) 828-22-59.

Конференція відбудеться 8 вересня 2021 року за адресою: м. Київ, вул. Василя Липківського, 1 А (3 поверх), ст. метро «Вокзальна», РК «Ультрамарин».

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *