Росіянам потрібна пауза на фронті: наскільки вони зможуть відновитись під час неї

Будь-яка пауза на фронті дуже потрібна російським окупантам. Ворог хоче відновити свої ресурси. Якщо це відбудеться, то загарбники зможуть відновити свої потужності у тій кількості, яка була до 24 лютого 2022 року.

Якщо припинити вогонь, росіяни зможуть повністю відновитись за два – три роки. Таку думку 24 Каналу озвучив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

Для Росії вигідна пауза

Олександр Коваленко зазначив, що не якісно, але кількісно ворог зможе відновитись. Якщо інтенсивність ведення бойових дій буде меншою, військово-промисловий комплекс росіян буде мати можливість накопичувати техніку та боєприпаси.

Приблизно за два – три роки окупанти відновлять не тільки той потенціал, який у них був станом на 23 лютого 2022, а навіть зможуть зробити більшим. За якістю це буде зовсім інша техніка, переважно радянський спадок, який вони відновлюють та намагаються модернізувати.

Кожну цю одиницю треба буде чимось знищувати. Якщо уся ця велика кількість піде, то яка оборона її витримає? Тому так, дійсно, ніяких пауз, ніякого замороження. Для Росії вигідно взяти якусь паузу, саме зупинення інтенсивності бойових дій. Тому що у цій інтенсивності вони не можуть відновлюватись повноцінно,
– пояснив він.

Ворог може відновлювати особовий склад, але при цьому збільшує свої втрати. Особовий склад постійно треба чимось компенсувати. Також потрібно забезпечувати окупантів. Поки особового складу, зброї та техніки менше, росіяни не можуть захоплювати великі міста.

“Якщо зупинитися, припинити вогонь, то Росія отримає можливість нарощувати свій військово-промисловий комплекс набагато швидше, аніж це можуть зробити наші міжнародні партнери та ми”, – наголосив військовий оглядач.

Що відбувається на фронті: останні новини

  • У Генштабі ЗСУ повідомили, що за минулу добу російські загарбники здійснили понад 70 штурмів у східних та південних регіонах. Впродовж минулої доби відбулося 79 бойових зіткнень. Протягом останньої доби ворог завдав 3 ракетних та 8 авіаційних ударів, застосувавши ударні дрони типу “Shahed-136/131”, здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 4 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки російських окупантів. Підрозділами ракетних військ було завдано ударів по 1 артилерійському засобу та 2 складах боєприпасів ворога.
  • За минулу добу ЗСУ ліквідували ще 740 загарбників. Загалом від початку повномасштабного вторгнення втрати так званої “другої армії світу” сягають вже 382 110 особового складу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *