Росіяни атакували Полтавщину: в ОВА розповіли про влучання

Росія вдарила по Полтавщині / Колаж 24 Каналу

Росіяни спрямували проти України дрони та ракети. Відомо, що у Полтавській області зафіксовано влучання.

Росіяни ввечері 28 січня атакували України. У Полтавській ОВА розповіли про наслідки прильоту на територію регіону.

Ворог атакував область вдруге за два дні

Голова Полтавської ОВА наголосив, що ворог вдається до атак по Полтавщині другий день поспіль.

За попередньою інформацією знову є влучання в промисловий обʼєкт у Кременчуцькому районі,
мовиться в повідомленні.

На щастя обійшлося без постраждалих.

Наразі більше жодних деталей не повідомляли. Ворог атакував Україну дронами – камікадзе, а потім застосував також ракети. Повітряні сили інформували про загрозу балістичного удару зі Сходу.

Внаслідок атаки на Полтавську область 27 січня постраждав промисловий об’єкт. В області працювали сили протиповітряної оборони. Було влучання в промисловий об’єкт на території Кременчуцького району, що спричинило пожежу. Вона виявилась доволі масштабною, адже гасили її аж до наступної доби.

Крім цього, місцеві жителі вдень 21 січня повідомили, що в регіоні було чутно вибухи. В обласній військовій адміністрації зазначили, що приводів для тривоги немає. У регіоні в той момент тривала повітряна тривога. Однак тоді влучань не було зафіксовано.

Цього ж дня вдень у Кропивницькому також було гучно – цього разу причиною стали російські ракети. Водночас пізніше місцеві повідомили, що чули два вибухи.

Нагадуємо, що під час повітряної тривоги потрібно перебувати в укриттях, адже звичайна обережність може зберегти життя. Тому не можна ігнорувати сигнали сповіщення про небезпеку з повітря.

На Полтавщині внаслідок обстрілу 27 січня виникла масштабна пожежа

  • Пожежу, яка спалахнула на промисловому об’єкті внаслідок ракетного удару ввечері 27 січня, нарешті вдалося загасити 28 січня. Вогонь охопив 1000 квадратних метрів. До гасіння залучили понад півтори сотні рятувальників і майже 50 одиниць техніки. На щастя, жертв і постраждалих унаслідок ракетного удару немає.
  • Голова ОВА повідомив, що понад 150 рятувальників гасили вогонь на площі понад 1000 метрів квадратних. Залучали майже 50 одиниць техніки. У ліквідації пожежі брали участь і спеціалісти з сусідніх областей.
  • Посадовець зазначив, що пожежа спалахнула внаслідок російського удару двома ракетами “Іскандер-М” по промисловому обʼєкту в Кременчуцькому районі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *