Росіяни заблоковані в Очеретиному та під вогневим контролем України

Коротка версія новини

  • Росіяни заблоковані в Очеретиному та під вогневим контролем України.
  • Збройні Сили України тримають під контролем дві третини Очеретиного та Соловйового.
  • Ситуація важка, але контрольована, з вживанням заходів для вибиття ворога.
  • На фронті протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення та численні атаки в різних районах.

Ситуація в Очеретиному / GettyImages та колаж 24 Каналу

00:00

Росія не залишає спроб захопити нові території України. Однак в Очеретиному загарбники заблоковані та перебувають під вогневим контролем України.

Речник ОСУВ “Хортиця” Назар Волошин в етері телемарафону розповів, що Збройні Сили України тримають під контролем дві третини Очеретиного та Соловйового.

Що відбувається на Донеччині

За словами Волошина, щоб мати змогу прорвати нашу оборону на напрямку Новобахмутівка – Очеретине, Росія там ввела додаткові резерви. Мовиться про 55 мотострілецьку бригаду російської армії.

Наразі дві третини селища Очеретине під нашим контролем. Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під нашим вогневим контролем,
– наголосив він.

Речник пояснив, що ситуація важка, але контрольована. Вживають заходів для того, щоб вибити звідти ворога.

Назар Волошин сказав, що у Соловйовому ситуація така ж: приблизно дві третини населеного пункту під контролем ЗСУ. Частина, куди прорвався ворог, все одно перебуває під вогневим контролем наших бійців.

Ситуація на фронті

  • Загалом на фронті протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення. Ворог також завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.
  • На Куп’янському напрямку наші воїни відбили 10 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області. На Лиманському напрямку ворог 14 разів атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Дружелюбівка Харківської області; Греківка та Серебрянське лісництво Луганської області; Терни та південніше Зарічного на Донеччині.
  • На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської та Нове, Виїмка, Спірне, Іванівське і Кліщіївка Донецької областей. На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 29 атак в районах населених пунктів Архангельське, Керамік, Очеретине, Семенівка, Уманське, Калинове.
  • На Оріхівському напрямку окупанти 3 рази атакували позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *