Ворог вдарив ракетами по Дніпропетровщині: пошкоджені енергооб’єкти, Кривий Ріг без води

Коротка версія новини

  • Росія вночі атакувала Дніпропетровську область ракетами. Над регіоном збили 13 ракет.
  • У Дніпропетровській ОВА повідомили, що були влучання. Зокрема, пошкоджені енергетичні об’єкти у Дніпровському та Криворізькому районах.
  • Криворіжжя залишилось без води. Є поранені.

Росія вдарила по Дніпропетровщині / Колаж 24 Каналу (Фото Дніпропетровська ОВА та скриншот)

Росія вночі проти 27 квітня атакувала Дніпропетровську область ракетами. Наша ППО знищила понад 13 ракет, проте є влучання.

Вороги атакували енергетичні об’єкти, спалахнули пожежі. Криворіжжя залишилось без води, є поранені люди.

Якого лиха наробили окупанти на Дніпропетровщині

Глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що наша протиповітряна оборона знищила 13 ракет. Зокрема, у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах.

Та, на жаль, без наслідків не минулося. У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об’єкти. Сталося декілька займань,
– заявили в ОВА.

За даними обласної влади, внаслідок ворожої атаки:

  • перебої з водопостачанням на Криворіжжі;
  • зазнав поранень 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої важкості.

Станом на 10:35 27 квітня у Дніпропетровській ОВА повідомили, що кількість поранених у Криворізькому районі зросла до двох. Адже до лікарів звернувся також 45-річний чоловік. Він у лікарні в стані середньої тяжкості.

Наслідки атаки по Дніпропетровщині / Фото Дніпропетровської ОВА

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул заявив, що росіяни влучили в об’єкт енергетики у Криворізькому районі.

Зверніть увагу! Протягом вечора та ночі 26 – 27 квітня Росія 7 разів вдарила по Нікопольському районі. Вороги запустили 4 дрони-камікадзе та 15 артилерійських снарядів. Били по Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах.

На жаль, зазнала поранень 82-річна жінка. Вона лікуватиметься вдома. Ворог пошкодив 12 магазинів, ринок, салон краси, редакцію газети, оптику, 7 багатоповерхівок, 4 приватні оселі, сонячну панель, газопровід та лінію електропередачі. Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без світла залишилося 2 села.

Росія вночі атакувала ракетами

  • Російські окупанти вночі проти 27 квітня атакували Україну ракетами. Повітряні сили ЗСУ розповіли, що росіяни вдарили 34 ракетами. Зокрема, Х-101/Х-555, Х-59/Х-69, С-300, “Іскандер-К”, Х-47М2 “Кинджал” та “Калібрами”.
  • Наші військові збили 21 ворожу ціль: 6 крилатих ракет Х-101/Х-555, 8 керованих авіаційних ракет Х-59/Х-69, 1 крилату ракету “Іскандер-К”, 6 крилатих ракет “Калібр”.
  • Відомо, що Росія атакувала 4 теплоелектростанції ДТЕК. Ворог пошкодив обладнання підприємств. За попередніми даними, є поранені.
  • Під обстрілом окупантів були об’єкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах Львівщини, енергетичні об’єкти у Дніпровському та Криворізькому районах Дніпропетровщини, об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті.
  • Вдарили вороги також по території 3-ї психлікарні у Харкові. Там на момент прильоту було 60 пацієнтів та 5 осіб персоналу. На жаль, зазнала поранень 52-річна жінка.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *