Саме звідси злітають літаки для ударів по Україні: російський Енгельс затопило фекаліями

Коротка версія новини

  • У Енгельсі затопило вулицю через прорив труби, утворивши фекальне озеро в дворі міста.
  • Комунальники облаштовують імпровізовані переправи з дерев’яних дощок для мешканців, щоб не потонули у стічних водах.
  • Мешканці нижніх поверхів відчули аромат “величі” Росії, оскільки фекалії затекли у під’їзди, а верхні поверхи залишилися без води.
  • Раніше в місті також відбувались подібні ситуації з витіканням фекалій, але офіційні дані вказують на розселення “аварійних” будинків.

Енгельс знову заливають фекалії / Колаж 24 Каналу

Поки Росія запускає з району Енгельса крилаті ракети зі стратегічної авіації, сам населений пункт знову потопає у фекаліях. У місті вимушені буквально будувати переправи, щоб мешканці не втопилися у каналізаційних водах.

Про ситуацію в Енгельсі розповіли місцеві ЗМІ. Жартують, що в місті утворився фекальний Стікс, і що директор місцевих комунальників вирішив перевтілитися в Харона.

В Енгельсі облаштовують переправи

Власна, на відео, яке виклали у мережу, можна побачити, як комунальники буквально з фекалій і палок облаштовують імпровізовані переправи. Їх роблять для того, щоб мешканці Енгельса не потонули у стічних водах, які залили подвір’я.

Що ж сталося? Як з’ясувалося, одну з вулиць Енгельса затопило через прорив труби. Після цього потік нечистот утворив буквально озеро з фекаліями в одному з дворів міста.

Комунальники взялися боротися зі “стихією” способами, які були їм під силу. Проти фекалій вони виставили дерев’яні дошки, які б мали слугувати надійною переправою для місцевих мешканців.

Правда, як видно на відео, ці дощечки навряд чи можуть дозволити мешканцям Енгельса вийти сухими з фекального озера. Та й треба ще набратися сміливості, щоб по них пройтися без страху провалитися.

В Енгельсі подвір’я затопило фекаліями: дивіться відео

Зауважимо, що нечистоти не лише плавають у дворі. Вони ще й затекли у під’їзди. Мешканці нижніх поверхів отримали можливість відчути аромат “величі” Росії. Помпи відключили, тому мешканці верхніх поверхів узагалі залишилися без водопостачання.

Енгельс затоплює фекаліями регулярно

  • Звернімо увагу, що кількома днями раніше Енгельсом уже плавали фекалії. Кажуть, що тоді нечистоти залили під’їзд одного з будинків у мікрорайоні Енгельс-1 (Льотне Містечко).
  • Цікаво, що за офіційними даними, цей будинок та інші “аварійники” буцімто розселили. Губернатор Саратовської області Роман Бусаргін про це відзвітував ще 29 грудня 2023 року.
  • Мешканці, до слова, скаржаться також і на місцевих комунальників. Кажуть, вони приїжджають, стоять біля будинків, які затопило фекаліями, і їдуть. Правда, потім звітують, що буцімто всі роботи виконали. Усе в найкращих традиціях Росії, де ніхто нічого робити не хоче. Хіба з-під палки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *