SET University запускає стипендійні програми

SET University в межах благодійної ініціативи SET Grants запускає стипендійні програми для магістратур з кіберзахисту та компʼютерних наук.

Ключовою метою програми є поширення рівного доступу до якісної ІТ-освіти.

У межах програми українські студенти можуть отримати 10 стипендій, що покривають від 70% до 90% від вартості навчання на програмах SET University.

Стипендій будуть спрямовані на часткове покриття навчальних витрат студентів. Таким чином університет хоче розширити можливості для абітурієнтів, які обирають технічні магістерські програми. Відбір відбуватиметься на основі вступних випробувань та попередніх досягнень кандидатів.

За словами президентки SET University Ірини Вольницької, талановиті студенти мають самореалізовуватись.

«Ми в університеті впевнені, що талановиті студенти та студентки мають отримати можливість реалізовувати свій потенціал. Саме тому активно розвиваємо та залучаємо нових партнерів до нашої стипендійної програми SET Grants. Результатом цього стали 10 грантових місць в межах двох магістерських програм, які стартують вже цього року», – зазначила Ірина Вольницька.

У стипендійній програмі беруть участь обидві магістратури SET University: Cyber Defense та Computer Science.

Це міждисциплінарні освітні програми розроблені відповідно до актуальних потреб IT-ринку.

У межах навчання студенти поглиблено вивчатимуть блокчейн-технології, AI та ML-моделі, кіберзахист, основи менеджменту та управління проєктами і не тільки.

А в межах дипломної роботи студенти зможуть розробити власний стартап або технологічне рішення.

Магістерські програми розроблені з фокусом на поєднання фундаментальних теоретичних знань та практичних навичках. Обидві магістратури, крім технічних блоків, мають додатковий підприємницький напрямок, розроблений в партнерстві з Fisher Center for Business Analytics Каліфорнійського університету Берклі.

Учасники магістерських програм зможуть долучитись до цієї програми з інновацій та підприємництва без додаткового відбору, автоматично.

У межах обох магістерських програм буде надано по п’ять стипендійних місць. Загалом університет планує відібрати 10 студентів, які отримають навчальні гранти.

Подати заявку на участь у конкурсі можуть представники Збройних сил України та Національної гвардії України (чинні військовослужбовці, в запасі та відставці), діти учасників бойових дій, ВПО та переміщені громадяни України, а також українки, які прагнуть розвиватися в IT.

Приймання заявок триватиме до 1 вересня 2023 року. 

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *