Школи запрошують до участі в кампанії «Здоров’я без сорому»

ЮНІСЕФ та громадське об’єднання «Дівчата» запрошують заклади освіти до участі у всеукраїнській освітній кампанії для підлітків із підвищення обізнаності щодо здоров’я та менструальної гігієни «Здоров’я без сорому».

У межах кампанії лектори-експерти проводять уроки щодо здоров’я та гігієни підлітків, зокрема менструальної гігієни. Уроки охоплюють дітей віком 10–17 років (учнів 5–11 класів) і присвячені попередженню поширення COVID-19, важливості вакцинації від COVID-19 як єдиного безпечного способу досягнення колективного імунітету та інформуванню підлітків щодо питань менструальної гігієни.

Реалізація кампанії передбачає проведення очних (з дотриманням всіх необхідних заходів безпеки) або онлайн-уроків у школах для дівчат та хлопців, а також безоплатне надання індивідуальних гігієнічних наборів учасникам.

Для запрошення експертів до школи для проведення уроків представникам адміністрації шкіл або батьківських комітетів необхідно написати на пошту [email protected].

Окрім цього, у межах кампанії заплановане проведення низки методичних тренінгів для шкільних учителів з навчання проведенню уроку «Здоров’я без сорому». Отримавши сертифікат про успішне проходження навчання, вони зможуть проводити такі уроки самостійно.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МЕТОДИЧНОМУ ТРЕНІНГУ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *