Старшокласників запрошують до школи «Агенти змін–2022»

Учнів 8-10 класів з усієї України запрошують узяти участь у 10-й Школі з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін–2022».

Долучитись до освітнього проєкту для школярів «Агенти змін» можуть старшокласники, які мріють втілювати круті проєкти у підлітковому віці, знайти нових друзів з усієї України та здійснити свою мрію.

За умовами відбору, цьогоріч учасниками проєкту стануть 100 дітей з усієї України, які протягом 10 місяців з допомогою кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Участь у школі «Агенти змін» безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок НЦ «Мала академія наук України».

Навчання у школі відбуватиметься у чотири кількаденні етапи. Перший етап розпочнеться наприкінці березня–у квітні 2022 року, завершення школи – у листопаді–грудні.

Для учасників передбачені домашні завдання та консультації впродовж усього періоду.

Для участі у відбірковому турі учасникам необхідно заповнити анкету та прочитати промову про свободу та переглянути відео «De Libertate» на слова Григорія Сковороди у виконанні гурту «Хорея Козацька».

Також необхідно написати есе з 400–700 слів на тему «Вільні творити майбутнє» та прикріпити есе файлом у форматі Word у відповідному розділі анкети учасника.

Анкета, матеріали та шаблон для написання есе доступні за покликанням.

Прийом матеріалів від учасників триватиме до 31 січня 2022 року.

Результати першого етапу відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Усі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті.

Тих, хто пройшов перший етап відбору, буде запрошено до співбесіди. За результатом співбесід список учасників проєкту буде опубліковано після 9 березня 2022 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *