Стрілянина під Москвою: кількість жертв вже сягнула 143 осіб, – росЗМІ

Під Москвою повідомляють про стрілянину та пожежу / Колаж 24 Каналу

Увечері 22 березня у мережі повідомили про страшну стрілянину у торгово-розважальному центрі Підмосков’я “Крокус Сіті Хол”, що у Росії. Внаслідок інциденту на місці виникла масштабна пожежа, Відомо, що через стрілянину є загиблі та постраждалі.

  • 1Скільки людей загинуло під час стрілянини і пожежі
  • 2Які є дані щодо постраждалих
  • 3Що сталося
  • 4У торгово-розважальному центрі спалахнула пожежа

У ТРЦ під Москвою повідомляють про стрілянину, кількість жертв і постраждалих продовжує зростати. Що відомо про стрілянину у російській столиці, чи є постраждалі, читайте у матеріалі 24 Каналу.

Скільки людей загинуло під час стрілянини і пожежі

За даними росЗМІ, станом на 13 годину кількість жертв зросла до 143.

Близько 12 години росЗМІ повідомили, що на місці теракту в концертному залі “Крокус Сіті Холл” під час розбору завалів екстреними службами виявлено ще тіла загиблих. Кількість жертв уже становить 115 людей, заявив слідчий комітет.

У слідкомі також зазначили, що, попередньо, причинами загибелі людей у “Крокус Холі” стали вогнепальні поранення та отруєння продуктами горіння. Терористи застосовували в “Крокусі” легкозаймисту рідину для підпалу приміщень залу.

Терористи, попередньо, під час нападу використовували автоматичну зброю, слідчі її виявили.

Крім того, МОЗ Підмосков’я опублікувало попередній список загиблих із 37 осіб під час теракту в “Крокусі”. Це лише ті росіяни, яких змогли ідентифікувати правоохоронці.

Список росіян, яких змогли ідентифікувати після теракту у “Крокус Холі” / Фото з російських телеграм-каналів

Які є дані щодо постраждалих

Станом на 23:40 кількість постраждалих становить 146 осіб. Жодної нової інформації щодо загиблих оприлюднено не було.

Водночас МНС Росії опублікувало новий список госпіталізованих після теракту в “Крокус Сіті Холі”. У ньому значаться 107 осіб.

Обмудсменка Москви зазначила, що серед постраждалих є діти. Згодом Московська обласна станція швидкої допомоги підтвердила цю інформацію.

Ворожі інформаційні агентства зазначали, що в залі під час концерту могли перебувати 6200 глядачів.

Що сталося

У Підмосков’ї у торговому центрі “Крокус Сіті Хол” сталася масштабна стрілянина. Про це почали писати російські телеграм-канали. Пізніше цю інформацію було підтверджено офіційними джерелами.

У мережі з’явилися кадри, на яких видно наляканих людей, що намагаються покинути приміщення. Чути звуки пострілів та крики. За попередньою інформацією, стрілянина розпочалася під час виступу гурту “Пікнік”.

За даними оперативних служб, музичні виконавці не постраждали. До торгово-розважального центру наразі прямують працівники московських “СОБР” та ОМОНу. Водночас у приміщенні працюють правоохоронці.

У торгово-розважальному центрі спалахнула пожежа

Після стрілянини в “Крокус Сіті Холі” почалася масштабна пожежа.

На місці стрілянини виникла пожежа: дивіться відео

Зазначається, що рятувальники наразі не можуть дістатися місця виникнення пожежі. Дах будівлі майже повністю охоплений вогнем. Люди кричать про допомогу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *