Створено комісію з розслідування причин пожежі в Одесі

Створено комісію з розслідування причин пожежі в Одесі

Кабінет Міністрів створив урядову комісію з розслідування причин пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Відповідне розпорядження було ухвалено на позачерговому засіданні уряду.

За словами прем’єр-міністра Олексія Гончарука, пожежі в Одесі стали не надзвичайними ситуаціями, а систематичними випадками, які забирають життя людей.

«Ми маємо встановити причину, чому так склалось. Всі винні будуть покарані за всією суворістю закону, незважаючи на їх посади чи статус», — сказав прем’єр.

Комісія має встановити причини пожежі в Одесі. Про результати розслідування Комісія має доповісти Уряду до 20 грудня 2019 року.

До її складу увійшли: перший заступник міністра внутрішніх справ, міністр освіти і науки, міністр розвитку і економіки, міністр розвитку громад, міністр охорони здоров’я, міністр соціальної політики, голова ДСНС, голова Нацполіції та представники Одеської облдержадміністрації.

Прем‘єр-міністр також дав розпорядження ДСНС провести позачергові перевірки стану протипожежної безпеки в об‘єктах підвищеного ризику, де постійно перебуває велика кількість людей.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *