Студентів запрошують на програму «Насіння для майбутнього»

PR

Українських студентів запрошують до участі у всесвітній програмі «Насіння для майбутнього» – 2023.

Учасниками «Насіння для майбутнього» можуть стати студенти бакалаврату та магістратури, а також випускники, які отримали диплом у 2023 році (технічних та нетехнічних спеціальностей) з високими результатами навчання і прагненням працювати у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, які живуть в Україні.

Потенційні учасники мають активно цікавитись технологіями, хотіти працювати у сфері ІКТ та використовувати технології в різних галузях.

Зареєстровані студенти та випускники отримають запрошення на онлайн-співбесіду українською та англійською мовами. Після успішного проходження співбесіди учасники отримають інструкції щодо самостійного проходження онлайн-курсів і навчальної програми в Києві.

У межах програми учасники вивчатимуть технологічні тренди, 5G, штучний інтелект, хмарні обчислення, енергетику, основи створення стартапів тощо.

Програма «Насіння для майбутнього» у 2023 році складається із:

  • онлайн-тренінгів з іспитами на платформі Seeds for the Future Academy, які необхідно пройти і скласти самостійно до 4 листопада 2023 року;
  • навчальної програми за особистої участі студентів, яка відбудеться з 6 до 13 листопада 2023 року в Києві.

Для відібраних учасників проживання, харчування та проїзд Україною безоплатні.

Мова навчання – англійська. Після проходження обов'язкових курсів із тестами, участі у проєктних групах зі створення стартапів учасники отримають сертифікат.

Детальнішу інформацію можна отримати на сайті.

До фінального відбору потраплять двадцять найкращих українських студентів, які впродовж програми навчатимуться і працюватимуть у проєктних групах із менторською підтримкою, розробляючи стартапи для вирішення соціальних і екологічних проблем.

Найбільш успішні студенти будуть запрошені на оплачуване стажування в «Хуавей Україна». За результатами програми найкращі стартапи з усього світу змагатимуться за право участі у міжнародному конкурсі Tech4Good Startup Sprint із призовим фондом 100 тисяч доларів США, відбір до якого стартує у грудні 2023 року.

Конкурсний відбір студентів триває до 6 жовтня 2023 року.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *