Театральна постановка з його боку, – Зеленський пригадав, як до війни спілкувався з Путіним

Зеленський пригадав одну з розмов із Путіним / Колаж 24 Каналу

Володимир Зеленський розповів про те, як спілкувався з Владіміром Путіним ще до початку повномасштабного вторгнення в нашу державу. За словами українського очільника, ця розмова була театральною постановкою зі сторони президента країни-агресорки.

Про це президент України розповів під час спільної пресконференції з прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском. За словами Зеленського, це була одна з останніх його телефонних розмов з Путіним, передає 24 Канал.

Зеленський пригадав останню розмову з Путіним

Зеленський на пресконференції розповів про свої “не дуже цікаві спогади” про спілкування з Путіним. Зокрема, за словами президента України, він, окрім різних політичних речей, і того, що відбувається на полі бою, порушив питання про один випадок, який стався в окупованому Криму, де малолітній хлопчик залишився без батьків.

“Це було до початку повномасштабної війни, але вже після того, як у нас відбулася зустріч у нормандському форматі. Я йому зателефонував і сказав, що в Криму залишилася одна дитина. Хлопчик зовсім маленький. Його мати втопили в калюжі. Так взяли й втопили”, – сказав він.

Президент наголосив, що був у шоку від такого ставлення до наших громадян на анексованому півострові й сказав Путіну, що там постійно така ситуація. А батька хлопчика просто заарештували.

Глава держави зазначив, що особисто дзвонив Путіну з цього приводу, бо до нього зверталися небайдужі громадяни.

Далі Путін почав говорити так, ніби він запитує підлеглих. Він каже: “Ти знаєш про нього? Не знаєш. А ти знаєш…?” Така, знаєте, театральна постановка,
– розповів Зеленський.

Він наголосив, що це був приклад абсолютного цинізму та жорстокості Путіна.

Раніше Зеленський казав, що Путін не хоче миру

  • Під час одного зі своїх інтерв’ю Володимир Зеленський зазначив, що Владіміру Путіну не потрібен мир з Україною. За словами президента, російський диктатор хоче окупувати всю нашу державу.
  • Зеленський також наголосив, що не може уявити підписання мирної угоди, за якої Росія залишить собі тимчасово окуповані нею території. Мовиться про частину Донецької та Луганської областей, а також Крим.
  • Президент також сказав, що краще зупинити Владіміра Путіна зараз. Це потрібно, щоб світ не побачив повторення російської агресії через кілька років.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *