Техніка зношена, – військовий експерт про “падіння” російських авіабомб на Бєлгородщині

Російські пілоти “скидають” на території Бєлгородської області авіабомби. Причина може бути у тому, що їхня техніка може бути зношена.

Таку думку 24 Каналу висловив військовий експерт Павло Нарожний, зауваживши, що авіація окупантів працює в ударних темпах. Так ворог може скинути на фронті до 200 авіабомб за кілька днів.

Це свідчить про те, що техніка не витримує навантаження, що спеціалісти, які обслуговують її, не роблять всіх відповідних процедур. Те навантаження, яке є в російській армії, не витримують ані техніка, ані люди,
– наголосив Нарожний.

Військовий експерт додав, що ворожі пілоти також можуть бути виснаженими й робити помилки. Тому вони, мовляв, і “б’ють” по власній території власними авіабомбами.

Росія бомбить свою територію

  • Загарбники регулярно “випускають” по Бєлгородської області авіабомби. За останні два тижні росіяни “скинули” на свою територію 14 бомб.
  • Так 30 березня виявили 2 ФАБ-500 за 2 кілометри віл села Крюково. А 28 березня 2 ФАБ-250 знайшли в районі села Безімено.
  • Згодом ФАБ-500 виявили у селі Нечаєвка. У Бєлгородському районі тоді знайшли кориговану авіабомбу на 1,5 тонни у тротиловому еквіваленті.
  • Прилетіла російська ФАБ-500 27 березня у районі села Безсонівка. 25 березня в Яковлевському майському окрузі виявили таку ж авіабомбу. Того ж дня знайшли ФАБ-250 і в Борисівському районі області.
  • Тим часом легіон “Свобода Росії” раніше оприлюднив перехоплену розмову росіян. У записі чути лише голос чоловіка. Він, ймовірно, спілкувався зі своєю мамою, яка, схоже, живе в селі, яке бомблять самі ж окупанти.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *