Українська школа у Брюсселі відзначила закінчення навчального року та своє 15-річчя

Українська школа у Брюсселі відзначила закінчення навчального року та своє 15-річчя

В Українській школі ім. Ярослава Мудрого у Брюсселі відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального року та 15-річчя від її заснування.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило представництво України при Європейському Союзі, яке також долучилося до святкових заходів.

Диппредставництво висловило щиру подяку директору, отцю Олегу (Zymak Oleh), завучу – пані Андріанні Семенченко, усім викладачам та учням за їхні зусилля у розбудові української школи.

Зауважується, що в непрості часи російської збройної агресії українська школа у Брюсселі стала не лише освітнім осередком, але й виконує надважливу роль збереження культурної ідентичності для понад 400 дітей, у т.ч. тих, хто був вимушений залишити домівки через військові дії РФ.

«Цей тиждень став насправді історичним для нашої держави, яка офіційно розпочала переговори про вступ до ЄС. Бажаємо випускникам та учням натхнення стати новими амбасадорами України як частини великої європейської родини!», – додали у представництві.

Нагадаємо, українські школи в бельгійських містах Арлон, Брюссель, Гент, Льєж та Шарлеруа долучилися до благодійної акції посольства «Теплі обійми» з підтримки захисників і захисниць України.

Фото: Mission of Ukraine to the EU / Фейсбук

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *