В боротьбі за президентство: який політик може “вистрелити” на кризі Трампа та Байдена

Джо Байден та Дональд Трамп, дебатуючи між собою на публічній політичній площині через ЗМІ, можуть проґавити іншого кандидата на посаду президента США. Так уперше в історії США очільницею країни може стати жінка.

Про це 24 Каналу заявив керівник Центру громадської аналітики “Вежа” Валерій Клочок, зауваживши, що свого часу на посаду президента претендувала Гілларі Клінтон. Він додав, що сценарії можуть бути різні.

“Політична баталія, яка між ними триває, не додає балів ні одному, ні іншому. Вона, звісно, більше шкодить Трампу”, – сказав Клочок.

Керівник Центру громадської аналітики “Вежа” зазначив, що нині в республіканській партії дуже серйозна криза. Самі республіканці, можливо, навіть поки що не розуміють, у що вона може “вилитися”.

Згадую Ніккі Гейлі, яка просто на цій кризі може “вистрілити”. Вона реально може “вистрілити” й стати дуже потужним політиком альтернативним для всіх американців, які побачать просто неспроможність цих двох політиків – Трампа і Байдена – досягти позитивного результату,
– наголосив Валерій Клочок.

Керівник Центру громадської аналітики “Вежа” припускає, що альтернативою Байдену та Трампу може стати саме ця представниця республіканської партії. До слова, Ніккі Гейлі 52 роки – вона молода як політик.

“Для американської політики – це перспектива просто неймовірна, враховуючи те, наскільки вона потужно веде кампанію на праймеріз у республіканців”, – наголосив Клочок.

Вибори президента США 2024: новини

  • Федеральний апеляційний суд ухвалив, що експрезидент США Дональд Трамп не має імунітету у справі щодо штурму Капітолія у 2020-му році. Це означає, що він не зможе скористатися перевагами президентської посади. Трампа можуть судити як пересічного громадянина США.
  • Президент Чехії заявив, що Європа має серйозно розглянути можливість перемоги Дональда Трампа у виборах президента США. Петр Павел зауважив, що, якщо Трамп переможе, то Сполучені Штати Америки можуть укласти угоду з Путіним. Це може бути невигідно як для Європи, так і для України.
  • Канадське видання Toronto Star переконане, що вибори президента США – це “референдум про майбутнє України”. Журналісти вважають, що нібито виборці-республіканці “не хочуть більше чути” про допомогу українській державі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *