В Іжевську спалахнула масштабна пожежа в ТЦ, де окупанти виготовляли дрони, – ЗМІ

В Росії була пожежа у ТЦ, де виготовляли дрони / Колаж 24 Каналу

У Росії знову неспокійно. ЗМІ повідомляють про пожежу, яка зайнялась там, де росіяни виготовляли безпілотні літальні апарати.

Російські телеграм-канали пишуть, що в Іжевську вночі була велика пожежа у приміщення торговельного центру, яке раніше віддали під виробництво БпЛА. У МНС заявили, що горіла “виробнича будівля”, передає 24 Канал.

Площа складала 3 500 квадратних метрів

Велика пожежа сталася в Іжевську вночі проти 17 лютого. Площа пожежі склала 3500 квадратних метрів.

Діяльність підприємства, на якому сталася пожежа, пов’язана з виробництвом професійних миючих та дезінфекційних засобів. Причини займання невідомі.

Телеграм-канали пишуть, що за цією адресою розташоване хімічне підприємство “Іжсинтез-Хімпром” та ТЦ “Новий дім”, який, згідно з публікаціями ЗМІ, ще у 2023 році віддали під виробництво безпілотників.

У Росії спалахнула пожежа: дивіться відео

У Курській області горіла нафтобаза

  • Пізно ввечері 14 лютого у Курській області пролунали вибухи. Невдовзі стало відомо, що там спалахнула пожежа на нафтобазі. Причому інформацію про це підтвердила місцева влада.
  • Губернатор Курської області Роман Старовойт вирішив поскаржитися на ситуацію. Мовляв, буцімто сталася атака українського дрона, внаслідок якої й спалахнула нафтобаза у Курському районі. Водночас він взявся запевняти, що постраждалих буцімто немає. Також попрохав зберігати спокій місцевих мешканців.
  • Згодом журналісти почали писати, що спалахнув резервуар об’ємом 100 тонн. На місці продовжують працювати пожежники.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *