В Одесі обірвався ліфт з людьми

За інформацією правоохоронців, інцидент трапився в одній з багатоповерхівок на вулиці Володимира Висоцького ввечері 9 серпня.

Читайте також В Одесі мешканець будинку розтрощив ліфт: фото

У багатоповерхівці Одеси обірвався ліфт з людьми

Там з п’ятого поверху зірвався ліфт, в якому перебували 2 людей.

На місце події прибули співробітники відділу поліції, рятувальники та лікарі. Чоловіка та жінку, які були всередині, евакуювали. На щастя, вони не постраждали.

Причина інциденту

За попередньою інформацією, під час руху на перший поверх у ліфтовій кабіні спрацювало екстрене гальмування. У результаті вона застрягла між четвертим та третім поверхом.

За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд. Наразі тривають слідчі дії.

Попередні випадки обриву ліфта

  • В Одесі, у житловому комплексі “Академмістечко” 28 квітня 2021 року обірвався трос ліфту, у результаті чого кабіна полетіла вниз ліфтової шахти на висоту в майже 7 метрів. У ліфті перебували 8 людей. На щастя, вони не постраждали.
  • А 9 червня обрив ліфту стався в одній із багатоповерхівок Києва. Тоді інцидент закінчився трагедією – загинув чоловік, ймовірно, монтажер.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *