В Україні оголошували масштабну повітряну тривогу

У вівторок 30 січня в Україні оголошували масштабну повітряну тривогу, адже росіяни підняли в небо МіГ-31К. Крім цього, ворог атакував балістикою. У деяких областях досі тривога.

Через зліт носія “Кинджалів” тривогу оголошували по всій Україні. Крім цього, на Сході є додаткова небезпека обстрілу з балістики.

В Україні оголошували масштабну повітряну тривогу: хронологія подій13:29 Відбій загрози.13:26 Повітряні сили знову попередили про загрозу для Дніпропетровської та Запорізької областей.

13:05 Мапа повітряних тривог наразі виглядає так:

13:01 У Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій області – відбій загрози.12:57 У Дніпропетровській області пролунали вибухи.

12:45 Наразі мапа тривог виглядає ось так:

12:44 Повітряні Сили попередили, що відбій лише по МіГ-31К. Досі зберігається ракетна небезпека для Кіровоградської, Харківської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької областей!12:39 У Києві та у більшості областях України оголосили про відбій тривоги.12:35 Начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник повідомив про влучання поблизу одного з селищ Харківського району. Про влучання поблизу одного з селищ Харківського району.20:24 Моніторингові канали повідомили про ще одну ракету над Харковом.12:19 У Харкові пролунали вибухи.12:16 У Харківській, Сумській та Полтавській області оголосили загрозу застосування балістичного озброєння.

12:15 Наразі мапа повітряних тривог в Україні виглядає так:

12:24 Повітряні Сили повідомили про зліт МіГ-31К. Через це по всій Україні оголосили повітряну тривогу.Вночі ворог атакував Україну “Шахедами”

  • Вночі 30 січня Росія атакувала Україну 35-ма “Шахедами” з трьох напрямків. Силам ППО вдалося збити 15 безпілотників.
  • Відомо, що частину ударних БпЛА ворог спрямував по прифронтових територіях, намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об’єкти біля лінії фронту та державного кордону з Росією.
  • Також окупанти завдали удару двома зенітними керованими ракетами С-300 по Донеччині.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *