Вбивство заступника мера Нікополя: які версії розглядає слідство

Невідомі розстріляли заступника мера Нікополя / Колаж 24 Каналу

У Нікополі 8 лютого вбили заступника мера. Його розстріляли у власному автомобілі близько о 9-й ранку.

У коментарі 24 Каналу речниця Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області повідомила, що слідство розглядає усі версії щодо мотивів вбивства. Наразі досудове розслідування кваліфіковано за статтею 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство.

Які версії вбивства існують

Журналісти “РБК-Україна”, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, заявили, що одна з основних версій вбивства заступника мера Нікополя – це конфлікт із місцевим угрупуванням. Він буцімто триває з 2017 року.

Однак у коментарі 24 Каналу речниця ГУНП в Дніпропетровській області не підтвердила, що слідство розглядає це як основну версію та мотив для вбивства.

У рамках відкритого кримінального провадження поліція розглядає усі можливі версії,
– наголосила речниця.

У ГУНП в Дніпропетровській області не стали підтверджувати особу загиблого заступника мера Нікополя. Однак низка місцевих ЗМІ та “Суспільне” повідомляють, що загинув Віталій Журавльов.

Що відомо про вбивство у Нікополі

  • 8 лютого близько о 09:00 поліція отримала повідомлення про те, що у Нікополі невідомий розстріляв автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя. Зловмисник використовував невстановлену зброю, у результаті чого автомобіль загорівся. Коли пожежу вдалося згасити, у салоні спаленого виявили тіло 59-річного чоловіка, який загинув на місці від отриманих вогнепальних поранень.
  • Наразі поліцейські вже встановили прикмети нападника. Триває збір та аналіз речових доказів.
  • Весь особовий склад поліції Дніпропетровської області наразі залучений до пошуків зловмисника / зловмисників. Для затримання озброєного нападника на місце виїхало керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури.
  • Станом на 13:50 мер Нікополя Олександр Саюк ніяк не відреагував на вбивство свого заступника.
  • Зазначимо, що зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне (з конфіскацією майна, якщо вбивство було з корисливих мотивів).

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *