Вдарили по серцю Харкова: під час масованої атаки під удар потрапила дитяча залізниця

У Харкові під ударом дитяча залізниця / Колаж 24 Каналу

Окупанти вдосвіта 8 січня завдали масованого ракетного удару по території України. Зокрема, у Харкові ворог вдарив по дитячій залізниці “Мала Південна”.

Про це в ефірі телемарафону повідомив Ігор Терехов. Він також наголосив, що дитяча залізниця є серцем Харкова, передає 24 Канал.

Ворог атакував дитячу залізницю

Як повідомив Терехов, напередодні російська ракета прилетіла у приватний сектор поряд з адміністративною будівлею, а під час масованої атаки 8 січня під удар потрапила будівля професійно-технічного училища та дитячої залізниці “Мала Південна”.

Дитяча “Мала Південна” залізниця – це символ Харкова. Тому шукатимемо можливості для відновлення пошкодженої будівлі,
– заявив Терехов.

Водночас він додав, що спочатку у Харкові займатимуться відновленням житлового фонду, забезпеченням харків’ян тепло-, водо- та електропостачанням.

В Укрзалізниці додали, що атака 8 січня вкотре продемонструвала, ким насправді є ворог. Там додали, що під час обстрілу дитячої залізниці ніхто не постраждав.

Обстріл росіянами дитячої залізниці у Харкові зайвий раз нагадує, з ким ми воюємо.

“Тривають відновлювальні роботи й дитяча залізниця у Харкові обов’язково повернеться, а дипломатичні рейси продовжують везти до України союзників, щоб ті наочно бачили, кого вважає своєю ціллю ворог”, – мовиться у повідомленні.

Довідка. Дитяча залізниця “Мала Південна” – це структурний підрозділ регіональної філії “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця”, який займається вихованням молодих залізничників, навчає їх теорії та практики функціонування залізничного господарства, а також допомагає їм у подальшій профорієнтації.Обстріл Харківщини 8 січня: що відомо

  • Ворог вдосвіта 8 січня завдав масованого удару по Харківщині. Окупанти атакували місто 4 рази. Окрім того, одна з ворожих ракет атакувала Зміїв у Чугуївському районі – там зруйновано приватний будинок, під завалами опинилися люди.
  • Рятувальники прибули на місце подій і почали деблокувати постраждалих. Так, вдалося врятувати з-під завалів 63-річного чоловіка та 62-річну жінку. На місці також надали допомогу 88-річному чоловіку. Однак згодом стало відомо, що врятована 62-річна жінка загинула.
  • У Харкові під ворожим ударом опинилися промислові об’єкти, навчальний заклад та цивільна інфраструктура. У місті постраждало щонайменше 2 людини.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *