Вдома чекали дві донечки: на війні загинув 26-річний воїн з Миколаївщини

Олександр Красюк загинув при обороні від окупантів / Колаж 24 Каналу

Виконуючи бойове завдання на фронті загинув військовий Олександр Красюк. Свій останній бій чоловік прийняв 31 січня.

Зазначається, що він мав двох донечок, які з нетерпінням чекали повернення тата. Однак, війна забирає найкращих синів та доньок України.

Загибель захисника

Під час виконання бойового завдання загинув захисник з Миколаївщини Олександр Красюк. Чоловіку було 26 років і він трохи більше як за місяць мав святкувати своє день народження – воїн народився 12 березня 1997 року. Трагічна звістка прийшла 31 січня.

Смерть ще одного сміливого захисника нашої держави є болючим ударом та втратою для всієї громади. Дякуємо Герою за його подвиг, відданість українському народу, стійкість, мужність і патріотизм,
– повідомили у селищній раді.

У рідній громаді Олександра розповіли, що одразу після закінчення школи він одразу пішов на строкову службу. Згодом знайшов своє кохання Катерину та одружився. Чоловік жив у Борисполі, а після початку повномасштабного вторгнення його призвали до лав Збройних Сил.

Вдома в Олександра залишилось дві донечки – Софія та Мія. Також на повернення воїна чекали дві рідні сестри і брат, який також захищає нашу Україну.

Втрати України

  • У запеклих боях на східному напрямку фронту загинув молодий воїн Іван Нікітенко із позивним “Кум”. Хлопець був оператором БпЛА й захищав від окупантів рідну Луганську область.
  • У боротьбі проти російських окупантів біля села Роботине загинув Владислав Горбатюк з Кіровоградщини. Чоловік загинув ще влітку, однак прощання з ним пройшло лише 2 лютого цього року. Він був 1993 року народження.
  • На Луганщині внаслідок ворожого обстрілу загинув 18-річний Артем Новачук з Ірпеня. Коли почалася війна, хлопцю було всього 16, але він дочекався повноліття та вступив на службу. Він служив у бригаді “Азов” Нацгвардії України.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *