У Києві підлітки зламали кабіну водія метро відмичками: ними вже зайнялася поліція

Підлітки зламали кабіну водія метро у Києві / Колаж 24 Каналу

У мережі поширюють відео, на якому двоє підлітків зламала замок та проникли у кабіну водія метро. Відповідним інцидентом вже зайнялася поліція.

Неповнолітні пробули у кабіні декілька секунд, після чого вийшли. Однак сам факт проникнення є незаконним.

Деталі інциденту

У метро Києва двоє підлітків проникнули до кабіни водія поїзда метро. Подія сталась, коли вагони їхали в тунелі – тобто неповнолітні зламали двері під час руху. У мережі поширили відео, які зняли самі ж неповнолітні зловмисники.

На опублікованому в соцмережі записі можна побачити, що для відкриття дверей підліток використав відмичку. Разом зі другом вони зайшли, всередину, один з неповнолітніх посидів на водійському сидінні, після чого вони вийшли. Зазначається, що це була кабіна водія, яка розташована в кінці вагона.

Підлітки зламали двері в кабіну водія метро: дивіться відео

У коментарі виданню OBOZ.ua пресслужба поліції Києва повідомила, що правоохоронці вже встановлюють обставини цієї події та осіб, причетних до неї.

Кримінальні інциденти Києва

  • На одному з блокпостів Київщини 30 січня, під час вручення повістки, побили водія вантажівки. Згідно з повідомленням поліції, вони вже зареєстрували справу за фактом побиття, а щодо поліцейського, який буцімто стояв бездіяльно, призначено службове розслідування.
  • У столиці правоохоронці викрили організаторів вечірок із груповим сексом. Поліцейський відвідав декілька таких заходів для викриття. Мовиться, що він їздив до квартир та саун, де проводили вечірки. Організаторів кінець кінцем засудили до року умовного терміну.
  • У січні у Святошинському районі столиці сталася смертельна ДТП. Автомобіль здійснив зіткнення з іншим автомобілем, а також автобусом, який знаходився біля зупинки. Внаслідок аварії загинув чоловік, який знаходився на зупинці громадського транспорту.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *