“Від Яріка та Ані Лорак”: з’явились фото наслідків атаки на аеродром “Морозовськ” під Ростовом

Наслідки атаки на аеродром “Морозовськ” / Колаж 24 Каналу

У ніч проти 17 грудня у Ростові-на-Дону було неспокійно. Там лунали вибухи, а у мережі бідкалися, що невідомі безпілотники буцімто атакували аеродром “Морозовськ”.

У мережі опублікували наслідки нічної атаки. Зокрема, телеграм-канал “monitor” показав кілька світлин.

На аеродромі під Ростовом лунали вибухи

У мережі одне з російських ЗМІ припускало, що БпЛА буцімто намагалися атакувати місцевий військовий аеродром “Морозовськ”. Відомо, що на ньому базується 559 гвардійський бомбардувальний авіаційний полк (військова частина №75392). Окупанти заявляли, що буцімто “усі безпілотники збили”, але у мережі почали з’являтися кадри з реальними наслідками нічних вибухів.

Так, на опублікованих у мережі світлинах видно, закрилки, ймовірно, Су-34, які всі посічені. Крім того, на опублікованих фото також видніються написи: “Ані Лорак спонсор” та послання “Від Яріка”.

Наслідки вибухів на аеродромі під Ростовом – більше у галереї

До слова, згідно з відкритою у мережі інформацією, на аеродромі дислоковані фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34. Під час повномасштабного вторгнення на аеродромі “Морозовськ” могло базуватися понад 30 бомбардувальників Су-34.

“Вибухова” ніч у Росії

Кремлівські пропагандисти заявили, що у ніч на 17 грудня територію Росії “масовано атакували безпілотники”. Вибухи лунали у різних областях країни-агресора. Зокрема, у мережі були повідомлення про “бавовну” у Липецькій, Ростовській та Волгоградській областях.

Російське міноборони традиційно відзвітувало про “успішну” роботу й розповідали байки про “збиття 33 безпілотників”.

Вибухи у Росії: останні новини

  • У Курській області 15 грудня періодично лунали вибухи. Окупанти бідкалися на потужні вибухи й заявляли, що у регіоні нібито працює “пе-ве-о”. Як стало відомо згодом, унаслідок “бавовни” було пошкоджено ЛЕП та компресорну станцію.
  • Уночі 14 грудня “тривожно” було у московській області. Росіяни заявили, що щонайменше 2 військові частини опинилися під ударом безпілотників. Вибухи також лунали й у Калузькій області. Як згодом повідомили джерела 24 Каналу у розвідці, нічні вибухи у Росії – це спецоперація ГУР.
  • Нещодавно вибухи лунали й в Таганрозі. Місцеві жителі неабияк почали бити на сполох і обговорювали у мережі, що ж могло статися. Одні стверджували, що вибух нібито стався у районі “Русского поля”, хтось – “Военного городка”, інші ж казали, що чули вибух був на околиці міста. Втім, місцева влада вирішила ніяк не коментувати події у місті.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *