Військовий в Одеській області “взяв у заручники” дружину й дитину: чим закінчився інцидент

Військовий в Одесі взяв у заручники дружину й дитину / Колаж 24 Каналу

В Одеській області 28 грудня сталася надзвичайна ситуація. Очевидці повідомляли, що місцевий військовий нібито взяв у заручники власну дружину й 13-річну дитину.

За даними очевидців, на місці вже працюють правоохоронні органи. За попередньою інформацією, військового вже вдалося затримати.

В Одеській області військовий “взяв дружину й дитину в заручники”

Зверніть увагу! У Силах оборони Півдня не підтвердили інформацію, яку раніше публікували журналісти. Так, відомо, що військовий не брав у заручники жінку з дитиною, а зачинився у квартирі своєї знайомої, намагаючись вкоротити собі віку через особисті проблеми.

Журналісти одеського онлайн-видання “Думська” повідомили, що інцидент стався на вулиці Івана та Юрія Лип. За словами місцевих жителів там озброєний військовий “взяв у заручники власну 13-річну дитину та дружину”. Згодом з’ясувалося, що це була не жінка самого військового, а лише знайома і її дитина.

У виданні зазначили, що чоловіка вже знешкодили та затримали спецпідрозділи. Тоді повідомляли, що військовий був під дією наркотиків, однак ця інформація наразі не підтвердилася.

Згодом у мережі з’явилися фото з місця подій. На кадрах можна побачити, як на виклик прибули поліціянти, а також військові, які намагалися вгамувати озброєного чоловіка та врятувати заручників.

В Одесі озброєний військовий взяв у заручники дружину й дитину / Фото місцевих телеграм-каналів

Уже згодом стало відомо, що правоохоронцям вдалося вивести військового з його квартири. Зокрема, правоохоронці затримали чоловіка.

Правоохоронці затримали чоловіка, що взяв у заручники членів своєї родини / Фото місцевих телеграм-каналів

Раніше чоловік взяв у заручники свою родину у Чорноморську

  • 27-річний житель Чорноморська 30 серпня взяв у заручники власну дружину з маленькою дитиною, а також тещу. Він погрожував завдати їм тілесних ушкоджень.
  • Зрештою на місце подій прибули правоохоронці. Вони провели з чоловіком переговори й зрештою повідомили, що затримали його.
  • Згодом поліціянти повідомили, що теща і дружина чоловіка зазнали поранень і перебували в лікарні. Самого жителя Чорноморська звинувачують у незаконному позбавленні волі та домашньому насильстві, за що йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *