Внаслідок атаки “Шахедів” на Львівщині пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури

Які наслідки атаки на Львівську область / Getty Images (фото ілюстративне)

00:00

Вночі 9 квітня Росія знову атакувала Україну дронами-камікадзе. У Львівській області пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА. Також Козицький розповів, скільки ударних БпЛА вдалося збити, передає 24 Канал.

Зверніть увагу! Оперативні деталі російської атаки – в нашому телеграмі.Які наслідки атаки на Львівщину

Цієї ночі ворожі “Шахеди” намагалися атакувати Львівську область. Посадовець розповів, що сили ППО та мобільні вогневі групи збили усі безпілотники, що увійшли у повітряний простір регіону.

На жаль, їхні уламки пошкодили об’єкт критичної інфраструктури. Була пожежа. Її оперативно загасили. Обійшлося без жертв та постраждалих,
– повідомив Козицький.

Водночас голова ОВА наголосив, що всі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі.

Головне про цю нічну атаку Росії на Україну

  • Вночі 9 квітня окупанти атакували 20 ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”. Дрони-камікадзе ворог запустив із мису Чауда за Приморсько-Ахтарська.
  • Окрім того, агресор вдарив чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з окупованої Донеччини.
  • Командувач Повітряних сил Микола Олещук повідомив, що в результаті протиповітряного бою збито всі 20 “Шахедів”. Ударні безпілотники знищили в Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій та Львівській областях.
  • Окупанти вкотре спрямували декілька хвиль “Шахедів” по південних регіонах. Під прицілом агресора знову опинилася критична інфраструктура.
  • Росіяни намагалися максимально нашкодити цивільному населенню. Про це свідчить траєкторія й географія руху “Шахедів”.
  • Наталія Гуменюк розповіла, що на Миколаївщині збито 3 дрони, ще стільки ж – на Дніпропетровщині, 2 – на Херсонщині й 1 – на Одещині.
  • Внаслідок падіння уламків збитого “Шахеда” в Одеському районі пошкоджено приватне обійстя. Окрім того, обірвало лінію електропередач.
  • “Ворог продовжує тиснути на інфраструктуру, яка максимально підтримує Україну в тонусі”, – підкреслила Гуменюк.
  • Також розповіла, що, на щастя, люди не постраждали. На місцях падіння уламків тривають ремонтні роботи, світло повертається в домівки українців.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *