Вночі сили ППО працювали у багатьох областях: скільки “Шахедів” збили

Скільки “Шахедів” збили вночі / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні)

У ніч на 20 грудня Росія вкотре атакувала Україну дронами-камікадзе. По “Шахедах” відпрацювала протиповітряна оборона.

Окупанти запустили 19 дронів-камікадзе. Захисники неба збили майже всі.

Зверніть увагу! Оперативно про тривоги, ракетну небезпеку для усіх областей України та вибухи читайте в нашому телеграмі.Скільки дронів збила ППО

Цієї ночі російські загарбники знову атакували Україну “Шахедами” з тимчасово окупованого Криму. Зокрема, мису Чауда та Балаклави.

Усього зафіксовано пуски 19 дронів, 18 з яких знищено силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони в межах Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Вінницької, Хмельницької, Київської, Чернігівської та Кіровоградської областей,
– повідомили в Повітряних силах.

Очільник Дніпропетровської ОВА зазначив, що близько опівночі в Криворізькому районі знищили “Шахед”. Два дрони збили на Західному напрямку, зокрема, в Хмельницькій області.

Росія завдала ракетного удару по Харкову

  • Також у Повітряних силах зазначили, що агресор завдав удару двома зенітними керованими ракетами з ЗРК С-300 по Харківщині. Росіяни атакували з Бєлгородської області.
  • Міський голова писав, що, за попередніми даними, було щонайменше два прильоти по одному з найпостраждаліших районів Харкова, біля житлових будинків, цивільних об’єктів.
  • На місці обстрілу працюють рятувальники. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.
  • Згодом Ігор Терехов уточнив, що прилетіло по території одного з транспортних депо, де і так від ворожих обстрілів живого місця немає. Це суто цивільний об’єкт, підкреслив міський голова.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *