Ворог поширює абсурдний наратив для “простих” українців

Коротка версія новини

  • Росіяни поширюють в Україні новий наратив: “простим людям” в Україні немає сенсу воювати, їхнє життя стане “кращим”, якщо перестати чинити опір росіянам.
  • Це безглузда пропаганда, яка далека від реальності. Саме росіяни почали війну, і вони можуть легко її зупинити – забратися з України.
  • Українці не можуть перестати боротися, це наш єдиний варіант.

Автор публікації

Ян Валетов

Звертаю вашу увагу, дорогі земляки, на черговий наратив недорогих сусідів, який шириться інтернетом. Мабуть, розіслали нову методичку.

“Прості” і “складні” українці у пропаганді ворога

Отже, головне з пропагандистського наративу: ні перемога, ні поразка нічого не змінять для простого народу. Мовляв, просто треба перестати чинити опір, і все буде добре.

Ну а що? “Пиво буде, телевізор буде, диван буде і капці теж. Зарплата? Та вона і в рублях зарплата! Вам, простим людям, що з того? Навіщо вмирати? Навіщо воювати? Хіба нам із вами разом погано було?” – ось такий наратив лунає з усіх прасок в інтернеті.

Мовляв, навіщо воювати? За що? Що із цього простим людям? Не чиніть опір, і все буде добре! Цікаво, а в Бучі люди були “складні”? У Харкові живуть винятково “непрості” люди? А ті, кого вбили “визволителі” в Херсоні? Які були вони?

Справді, людям ця війна не потрібна. Ті, хто її почав і продовжує, – нелюди. Звичайні виродки, що прикидаються людьми. Зомбі.

Закінчити війну легко – достатньо буде нелюдям забратися у свій мордор. Ми й переслідувати не будемо, слово честі.

Вони будуть закликати не чинити опір. Говорити, що і ми, і вони втомилися від війни. Що ця війна їм не потрібна… Але спробуйте спитати, хто її почав? Запитайте, яку “родіну” окупанти з Чити захищають під Херсоном? Що роблять уродженці Удмуртії в Запорізькій області? Навіщо щодня російські ракети вбивають мирних жителів у наших містах? Це так вони закликають нас до спільного життя? До любові?

Ми воюємо за те, щоб не бути ними. Нам є що втрачати у разі їхньої перемоги. Свободу. Гідність. Життя. Країну. Не можна домовлятися з тими, хто прийшов тебе вбити. Не можна їм вірити. Ніколи.

Єдине, що вони хочуть, – це підібратися ближче, щоб точно вистрілити. Або перерізати горло, чи зґвалтувати й, обклавши трупи шинами, спалити. Знищити будинок, винести з нього все цінне і відправити трофеї у свою нору.

Мир із ними можливий лише після того, як вони заберуться геть, за стіну. Інакше – це самогубство.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *