Ворог тисне по всій лінії фронту: карта бойових дій на 16 грудні

Ворог хоче оточити Авдіївку / Колаж 24 Каналу

Українські захисники продовжують утримувати позиції на фронті та давати гідну відсіч ворогу. Водночас росіяни не залишають спроб повернути втрачені позиції та захопити нові території України.

Ворог продовжує намагання вести наступальні дії на кількох напрямках. Протягом минулої доби відбулося 96 бойових зіткнень.

Ситуація на фронті На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність. На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 9 атак ворога в районі Синьківки Харківської області.

Ситуація біля Синьківки: дивіться карту

На Лиманському напрямку наші захисники відбили 5 атак ворога східніше Тернів, Ямполівки Донецької області та Макіївки Луганської області.

Захисники відбивають атаки на Лиманському напрямку: дивіться карту

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 18 атак противника біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

Ситуація на Бахмутському напрямку: дивіться карту

На Авдіївському напрямку окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Там відбили 20 атак противника східніше Новобахмутівки, Авдіївки та ще 14 атак східніше Степового, південніше Сєверного та Первомайського. На Мар’їнському напрямку Сили оборони стримують ворога в районах Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут наші захисники успішно відбили 13 атак. На Шахтарському напрямку українські воїни відбили 2 атаки окупантів біля Старомайорського. На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 8 атак противника західніше Новопокровки та південніше Роботиного.

Окупанти хочуть повернути втрачене: дивіться карту

На Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. На Херсонському напрямку українські захисники надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, ведуть контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.Наші військові працюють по ворогу

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також минулої доби протиповітряна оборона знищила 1 керовану ракету Х-59.
  • Підрозділи ракетних військ уразили 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 склади боєприпасів противника.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *