Вступай на бюджет на Хіміко-технологічний факультет КПІ

PR

Хіміко-технологічний факультет (ХТФ) запрошує абітурієнтів для здобуття ступенів бакалавра, магістра та доктора філософії за спеціальністю «Хімічні технології та інженерія».

Практично всі студенти факультету навчаються за кошти держбюджету.

Заклад пропонує такі бакалаврські освітні програми:

  • Хімічні технології неорганічних речовин та водоочищення;
  • Хімічні технології органічних речовин;
  • Електрохімічні технології неорганічних і органічних матеріалів;
  • Хімічні технології неорганічних в’яжучих речовин, кераміки, скла та полімерних і композиційних матеріалів;
  • Хімічні технології косметичних засобів та харчових добавок.

Ці освітні програми надають 200 бюджетних місць щороку.

Сучасні гуртожитки розташовані недалеко від навчальних корпусів на території кампусу КПІ, оточені спортивними майданчиками і мальовничим парком, облаштовані бомбосховищами. Кожен студент завжди знаходиться в безпеці під надійною опікою свого куратора, який постійно на зв’язку.

Бакалаври і магістри, яких готує хіміко-технологічний факультет, мають гарантовану можливість отримати роботу на хімічних, харчових, фармацевтичних, косметичних, нафтохімічних та інших виробничих підприємствах, у дослідних і наукових лабораторіях широкого профілю, в екологічних інспекціях, у сфері бізнесу і торгівлі.

Хіміко-технологічний факультет славетного КПІ з більш ніж 120-річною історією закінчило багато видатних, успішних і відомих осіб.

Студенти КПІ мають можливість у вільний від занять час займатися науковими дослідженнями, спортом, туризмом, мистецтвом, поглиблювати знання іноземних мов, користуватись бібліотекою, відвідувати гуртки і студії і навіть закінчити школу водіїв.

Існує можливість отримання паралельно другої освіти, у тому числі військової, а при зміні життєвих планів і обставин можна продовжити навчання на хіміко-технологічному факультеті за заочною формою.

Розвиток академічної мобільності є пріоритетним напрямком ХТФ, завдяки чому студенти мають можливість відвідувати літні школи, проходити стажування в найкращих університетах Європи і Північної Кореї, а також отримувати подвійний диплом.

Дізнатись більше можна, зателефонувавши за номером (063) 659-51-78 або звернувшись на електронну пошту [email protected].

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *