У Бериславі окупанти вбили чоловіка: росіяни скинули вибухівку з дрона прямо на мотоцикліста

У Бериславі окупанти скинули вибухівку з дрона прямо на мотоцикліста / Колаж 24 Каналу

Російські окупанти продовжують чинити злочини проти українського народу. Так, у Бериславі Харківської області 22 січня загарбники з дрона скинули вибуховий пристрій на мотоцикліста.

Як зазначив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, внаслідок удару мотоцикліст загинув на місці.

Окупанти у Бериславі скинули вибухівку на мотоцикліста

Олександр Прокудін розповів, що росіяни скинули вибуховий предмет на місцевого жителя Берислава.

Травми, несумісні з життям, отримав чоловік, який їхав вулицею на мотоциклі,
– розповів голова Херсонської ОВА.

За його словами, станом на зараз встановлюють особу загиблого чоловіка.

Що відбувається у Херсонській області: коротко

  • Окупанти, які перебувають в Кринках, записали жалісливе звернення до Шойгу, у якому розповіли про тиск Збройних Сил України. Українські захисники продовжують розширювати плацдарм на лівому березі Херсонської області. Росіяни опинилися в надзвичайно скрутному становищі. Тому, вони вирішили звернутися безпосередньо до глави російського міноборони Сергія Шойгу, порушуючи будь-яку субординацію. Вони розкритикували своє керівництво.
  • Водночас начальниця Об’єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що на лівому березі Дніпра в Херсонській області українські сили продовжують утримувати свої позиції. Окупанти ж зазнають великих втрат у військовій техніці й через це обмежують свої підрозділи у використанні бронетехніки. Варто зауважити, що ворог не припиняє штурми протягом останніх кількох діб. За останню добу російські загарбники намагалися атакувати шість разів. Порівняно із попередніми даними, ця кількість зменшилася.
  • Зокрема, розвідка Великої Британії проаналізувала поточну ситуацію на лівобережжі Херсонської області. Там російські окупаційні війська не можуть витіснити українські сили попри чисельну перевагу. В Міністерстві оборони Британії зазначили, що Україна зберігає присутність на лівому березі Дніпра і продовжує відбивати російські атаки, попри проблеми з логістикою. Попередньо, російське угруповання “Днепр” зазнало невдачі в усіх своїх спробах витіснити українських захисників, попри те, що майже напевно має значну перевагу в балансі сил у цьому районі. На думку розвідників, змусити Україну відвести свої сили з лівого берега Дніпра залишається пріоритетним оперативним завданням для Росії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *