У бухті Севастополя вибухи: окупанти оголосили ракетну небезпеку

Коротка версія новини

  • У бухті Севастополя пролунали вибухи, і окупанти оголосили ракетну небезпеку.
  • Окупанти перекрили Кримський міст, а місцеві жителі почули потужні вибухи в Севастополі.
  • Пропагандисти намагаються заспокоїти населення, стверджуючи, що не було жертв або пошкоджень від вибухів.

У Криму 21 квітня чули вибухи / Колаж 24 Каналу

У Севастополі місцеві жителі чули потужні вибухи. Окрім цього, окупанти перекрили Кримський міст.

Так звана окупаційна влада повідомила про ракетну небезпеку по всьому півострову Крим. Пропагандисти в один голос вже почали заспокоювати населення: нібито обійшлося без втрат. Що відомо про ранкову атаку на Севастополь – передає 24 Канал.

Вибухи в Криму

Окупанти приблизно о 8:37 повідомили про закриття Кримського мосту. Уже за кілька хвилин місцеві пабліки повідомили про звук вибуху в Севастополі. Зокрема, гучний звук пролунав у районі бухти.

Пропагандисти цього разу також спробували списати все на роботу ПВО, однак щось пішло не так. Уже за кілька хвилин пабліки в один голос почали переконувати, що “все ціле” та “нічого не постраждало”. Тобто, схоже, влучання все ж було та “славнозвісна” російська ППО вкотре пропустила ракети.

“Повідомляють, що техніка ціла! Попередньо, постраждалих немає”, – пишуть пабліки.

Одразу після цього російські військові пабліки затихли, зазначаючи, що очікують офіційної інформації від гауляйтера Міхаіла Развожаєва. Також з’явилися повідомлення про карети швидкої допомоги у напрямку бухти. Згодом “губернатор” все ж вийшов на зв’язок.

Вранці на одному з кораблів на Північній стороні військові відбили атаку протикорабельної ракети. Від осколків, що впали, сталося невелике загоряння, яке оперативно ліквідували,
– повідомив він.

О 9:24 у Криму оголосили про відбій ракетної небезпеки. Однак кримські телеграм-канали заявили, що це, можливо, не останнє оголошення тривоги за сьогодні. Вони попередили, аби всі були напоготові та не ігнорували оголошення про небезпеку.

Ситуація на півострові

  • У ніч проти 17 квітня в районі військового аеродрому в окупованому Джанкої пролунали вибухи. Згодом Генштаб підтвердив, що було завдано прицільного удару по військових цілях ворога.
  • Згодом розвідка опублікувала перелік знищеної або критично пошкодженої російської техніки: це 4 пускові установки ЗРК С-400, 3 радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО й апаратура спостереження за повітряним простором “Фундамент-М”.
  • Агенти “Атеш” звернули увагу на те, що окупанти так сильно вірили у свою ППО, що розмістили біля неї склади з боєприпасами. Тож детонація після ударів по ЗРК С-400 була дуже довгою.
  • Журналісти опублікували супутникові знімки Planet Labs за 19 квітня з наслідками ударів по російському аеродрому в Джанкої. Пошкодження можна побачити біля складу боєкомплектів та систем протиповітряної оборони.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *