У Києві горить склад на площі до 3 000 квадратів: багато поранених, люди під завалами

У Києві люди під завалами у складському приміщенні / Колаж 24 Каналу

Російська армія 29 грудня масовано обстріляла Київ ракетами. Внаслідок атаки постраждало складське приміщення і було багато поранених.

Крім того, там наразі люди також перебувають під завалами. На місці вже працюють рятувальні служби.

У Києві загорівся склад після російської атаки

Зверніть увагу! Віталій Кличко також сказав, що тіло одного загиблого дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі столиці. До цього рятувальники звільнили з-під завалів трьох постраждалих. Їх госпіталізували медики.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що уламки ракет пошкодили складське приміщення у Шевченківському районі столиці. Зрештою стало відомо, що там під завалами перебувають люди.

Орієнтовно троє людей під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення в Шевченківському районі. Трьох людей дістали,
– написав він.

Кличко також зазначив, що пошуково-рятувальна операція там триває.

Згодом начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що в Подільському районі горить склад на площі орієнтовно 3 000 квадратних метрів. За його словами, там багато поранених, загальна кількість уточнюється.

Він також розповів, що наразі проводиться пошук потерпілих на місці влучання в українській столиці.

Ворог масовано обстріляв Київ

  • Росіяни вранці 29 грудня запустили по Україні крилаті ракети зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Внаслідок цього повітряна тривога почалася по всій території України.
  • Уже о 7:30 у Києві пролунали потужні звуки вибухів. Міський голова Віталій Кличко розповів, що працювала українська протиповітряна оборона по ворожих об’єктах.
  • Згодом стало відомо, що у кількох районах Києва спалахнули пожежі. У КМВА повідомляли про загоряння багатоповерхівки, а також про пожежу у складських приміщеннях.
  • Крім того, далі стало відомо й про поранених у Києві. Наразі відомо, що 7 людей ушпиталили до лікарні, однак кількість постраждалих може збільшитися, бо ще проводяться рятувальні роботи.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *