У Києві няня била дитину в автобусі: як відреагувала поліція та батьки

Коротка версія новини

  • Батьки відмовилися писати заяву у поліції та не дали згоду на судмедекспертизу для дитини, яку била няня.
  • Поліція встановила особу жінки, яка била дівчинку та склала адміністративний протокол

У Києві бабця била маленьку дівчинку / Колаж 24 Каналу

У мережі опублікували відео, на якому пенсіонерка била та штовхала маленьку дівчину в одному з київський автобусів. Поліція вже склала адміністративний протокол.

Проте батьки дівчинки відмовилися писати заяву у поліції. Також вони вирішили, що дівчинка не проходитиме судмедекспертизу для встановлення побоїв.

Деталі інциденту

Поліція Києва встановила особу жінки, яка в автобусі била маленьку дівчинку. Виявилося, що це не рідна бабуся дитини, а лише няня. Вона доглядала за дівчинкою, коли мати була на роботі.

Це місцева мешканка 1948 року народження. Вона доглядає за дівчинкою, коли мати дитини на роботі. Стосовно жінки складено адміністративний протокол, за частиною 1 статті 173 – дрібне хуліганство, та направлено до Дніпровського районного суду для ухвалення рішення,
– розповіли у поліції.

Однак попри це мати дівчинки відмовилася від написання заяви та проходження дитиною судмедекспертизи стосовно отриманих побоїв. Сама ж жінка, яка опинилася у центр перепросила за свої дії перед родиною.

Кримінальні новини Києва

  • 14 квітня на околиці Києва сталася аварія за участю шести машин. Водій вантажівки врізався у мікроавтобус, який своєю чергою врізався у чотири іномарки. За попередньою інформацією, винуватець аварії був тверезий, але заснув за кермом.
  • 9 квітня охоронець вбив свого керівника через зауваження. Він вдарив чоловіка у груди ножем – його намагалися врятувати, але травми були несумісні з життям. Потерпілий працював начальником зміни з охорони місцевого об’єкта. Того дня він зайшов до гуртожитку та зробив зауваження підлеглому, який вживав спиртні напої.
  • 7 квітня на київському фунікулері вбили 16-річного підлітка Максима Матерухіна. Хлопця штовхнув нетверезий чоловік, який служить водієм в Управлінні державної охорони, внаслідок чого хлопець врізався у скло, а уламки потрапили у сонну артерію. Від втрати крові підліток загинув на місці.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *