У Києві радять переходити на дистанційний режим роботи

Через стрімке збільшення захворюваності на коронавірус столична влада радить роботодавцям за можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи.

Про це у коментарі журналістам сказала заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

За її словами, на сьогодні у столиці, як і в усій Україні, фіксується стрімке збільшення захворюваності і це змушує місто максимально посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень.

«Ми бачимо, що в Україні вже почалася нова хвиля пандемії коронавірусу, адже кількість нових випадків захворюваності на COVID-19 стрімко зростає. І Київ не стане винятком. Тож ми маємо бути напоготові і максимально запобігти розповсюдженню вірусу серед мешканців міста», – зауважила вона.

За словами Ганни Старостенко, оскільки новий штам коронавірусу Омікрон дуже контагіозний, особливо в закритих приміщеннях, то знизити ризик інфікування можна, лише дотримуючись основних санітарних правил: дотримання маскового режиму, дистанції та гігієни рук.

«Крім того, місто радить роботодавцям за можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи. У разі, якщо це неможливо, необхідно провітрювати приміщення якомога частіше, слідкувати за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції. А в разі появи перших симптомів застуди – залишатися вдома. Усі ці заходи можуть значно знизити швидкість розповсюдження вірусу серед населення столиці», – підкреслила заступниця голови КМДА.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *