У Києві спалахнула пожежа у ТРЦ “Космополіт”: все, що відомо про інцидент

У ТРЦ “Космополіт” пожежа / Колаж 24 Каналу

У Києві сталося загоряння у одному із торгово-розважальних центрів. Вогнеборці ліквідували пожежу.

У столиці 13 січня спалахнула пожежа у ТРЦ “Космополіт” у Солом’янському районі. Загоряння сталось на 4 поверсі у дитячій кімнаті.

Що відомо про постраждалих

Станом на 17:50 пожежу вдалося ліквідувати. За інформацією Віталія Кличка, до медиків наразі звернулися троє постраждалих від пожежі: жінка та чоловік, які там працюють, та 8-річна дівчинка, яка перебувала в торгівельному центрі.

Люди скаржаться на отруєння продуктами горіння. Медики надали їм усю необхідну допомогу на місці. Всі постраждалі відмовились від госпіталізації.

Людей евакуювали

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що станом на 16:25 відбувалась евакуація персоналу та відвідувачів зі торгівельно-розважального центру “Космополіт”, який на вулиці Вадима Гетьмана. У ДСНС повідомили, що евакуювали близько 200 людей.

У мережу потрапили кадри пожежі. На них можна побачити лише дим, який вибивався з-під даху будівлі.

У ТРЦ “Космополіт” пожежа: дивіться відео

У мережу також потрапило відео того, як пожежні машини прямували на місце займання. Його оприлюднили у місцевих телеграм-каналах. На записі помітно, що туди рухалось одразу кілька машин.

Пожежники прямують на місце подій: дивіться відео

На місці працювало 13 одиниць техніки та понад 50 рятувальників.

Пожежі в Києві: останні новини

  • У Києві 10 січня на вулиці Березняківській спалахнула сильна масштабна пожежа. Високо в небо здійнявся густий сірий дим. За наявною інформацією, загорілась автомийка на вулиці Березняківській, 30. Постраждалих внаслідок займання немає. Причина загоряння наразі невідома – її належить встановити правоохоронцям.
  • На Київщині четверо хлопців підпалювали релейні шафи на залізниці. Порушники зізналися, що робили це на замовлення невідомого з телеграму. Групі хлопців вже повідомили про підозру за фактом умисного підпалу чужого майна, а також пошкодження шляхів сполучення та транспортних засобів. Крім того, поліція вже взялася за пошуки замовників. Це може бути пов’язано із намаганнями ворога пошкодити нашу інфраструктуру.
  • У Деснянському районі Києва в понеділок, 8 січня, під час руху загорівся тролейбус. Інцидент трапився на вулиці Градинській. У Київській міській державній адміністрації оприлюднили деталі. За попередньою інформацією, це сталось внаслідок підпалу салону громадського транспорту. На місці працюють фахівці “Київпастрансу” та правоохоронці.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *