У Києві відбудеться освітня IT-конференція Synergy

16–17 грудня в Києві всьоме відбудеться освітня IT-конференція Synergy. IT Business & IT Education. Це щорічний захід найбільшої профільної Асоціації «IT Ukraine», який сприяє вдосконаленню IT-освіти та визначає вектори її розвитку.

Ця конференція буде цікавою для представників профільних органів влади, які займаються питаннями розвитку технічної освіти в Україні, а також розробників і реалізаторів корпоративних освітніх програм для своїх співробітників у компанії.

Також конференція має зацікавити викладачів технічної освіти в закладах вищої освіти та тих, хто шукає можливості співпраці з бізнесом і хоче бути в курсі реалій розвитку IT-ринку.

«Synergy. IT Business & IT Education 2021» – це 2 дні насиченого спілкування та визначення векторів розвитку IT-освіти в offline та online форматі та воркшопи від провідних IT-компаній.

Також це кілька десятків провідних спікерів зі сторони бізнесу, освіти, науки та влади, які визначають вектори розвитку IT-освіти, й можливість відвідати зону експозиції навчальних програм від бізнесу та освітніх закладів.

За словами Максима Почебута, віце-президента асоціації «IT Ukraine» з освітніх питань, Chief Learning Officer в Sigma Software, розвиток IT-освіти – це пріоритетний напрям роботи асоціації.

«Він дозволяє в перспективі підвищувати рівень освіченості українських розробників та тим самим розвивати одну з найбільш динамічних галузей економіки країни. З цією метою ми залучаємо усіх ключових стейкхолдерів до процесу розвитку IT-освіти в Україні. І конференція «Синергія» є найбільш потужною та ефективною платформою для цього», – зазначив Максим Почебут.

Захід відбудеться 16–17 грудня за адресою: вул. Володимирська, 49-А, INVERIA event space.

Придбати квитки можна на сайті за посиланням. Також ви можете подати заявку і долучитись до події в якості спікера.

ПРИДБАТИ КВИТКИ

– компанія EPAM Ukraine. Gold спонсор події – компанія SoftServe. Silver спонсори – компанії GoIT та GlobalLogic. Банк-партнер – UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Хост-партнер – Inveria event space. Special партнер – Sigma Software. Healthcare партнер – DniproLab. Медіа-партнерами заходу стали LIGA.net, Mind.ua, ОСВІТА.ua та Senior.ua.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *