У Києві збивали “Шахеди”: уламки влучили у будинок, була пожежа на верхніх поверхах

Уламки влучили у будинок у Києві / Колаж 24 Каналу, Getty Images

21 грудня пізно ввечері росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. Відомо, що уламки влучили у будинок внаслідок роботи ППО по “Шахедах”.

О 23:30 стало відомо про вибухи у Києві. Пізніше повідомили, що у столиці працює ППО, збиваючи російські “Шахеди”. А вже о 23:47 надійшла інформація про влучання уламків у житловий будинок.

Що відомо про влучання уламків

Глава КМВА Сергій Попко зазначив, що внаслідок роботи ППО по “Шахедах”, у Солом’янському районі, ймовірно, уламки влучили у житловий будинок. Водночас він зазначив, що інформація уточнюється і що на місце події вирушили екстрені служби.

О 23:54 Віталій Кличко підтвердив, що є влучання у житловий будинок У Солом’янському районі. І що на верхніх поверхах палає. Станом на ту хвилину, на місці вже перебувають екстрені служби.

На це вже відреагував глава Офісу Президента Андрій Єрмак. Він наголосив, що росіяни воюють з цивільними. Він вкотре підкреслив, що росіяни – терористична нація.

У КМВА о 00:00 уточнили, що на місці влучання працює підрозділ ДСНС. Водночас наголошують, що у столиці лунає повітряна тривога, і що працює ППО. Відтак, закликають не покидати укриттів.

00:10 Віталій Кличко зазначив, що фіксують падіння уламків БпЛА на приватний будинок у Дарницькому районі. На місце прямують служби, наголосив він.

00:11 Віталій Кличко зазначив, що одного постраждалого у Солом’янському районі госпіталізували медики.

00:15 у МВС України уточнили, що пошкоджень зазнав 26-й поверх багатоповерхівки, внаслідок чого спалахнула пожежа. Також у кількох квартирах вибиті вікна та пошкоджений фасад будинку. У відомстві закликають не викладати фото та відео роботи ППО, а також наслідків обстрілів.

00:33 Віталій Кличко зазначив, що медики на місці надають допомогу ще одному постраждалому мешканцю будинку в Солом’янському районі.

00:34 У КМВА уточнили, що загоряння у багатоповерхівці у Солом’янському районі вдалося ліквідувати. Попередньо, є руйнування між 24 та 25 поверхами. Також у Голосіївському районі є влучання уламку у багатоповерхівці. Минулося без постраждалих. У Дарницькому районі влучання уламків у приватний житловий будинок. Встановлюється інформація про потерпілих і руйнування.

00:37 Віталій Кличко зазначив, що у Дарницькому районі, де впали уламки “Шахедів”, горить недобудований приватний будинок. Над ліквідацією вогню працюють рятувальні служби. Відсутня інформація про постраждалих.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *