У низці областей України повітряна тривога: літають “Шахеди”, у Кременчуці і Харкові вибухи

Російські військові пізно ввечері запустили дрони-камікадзе “Шахед” по низці регіонів України. Також відомо, що з Чорного моря існувала загроза атаки ракетами Х-22 зі стратегічних бомбардувальників Ту-22М3.

Російські військові продовжують тероризувати Україну. У ніч проти 22 березня ворог запустив понад сотню засобів повітряного ураження, а ввечері знову вдарив “Шахедами” та підіймав у небо стратегічну авіацію. Саме тому у низці регіонів нашої держави оголосили повітряну тривогу та закликали мешканців не покидати укриттів.

В яких областях – повітряна тривога

23 березня

02:32 у Повітряних силах пишуть: “Дніпропетровська область – загроза застосування ударних БпЛА з півдня!”02:06 Повітряні сили пишуть: “Кіровоградська область рух ударних БпЛА у вашому напрямку з Миколаївщини”.01:55 Повітряні сили зазначають: “Наразі декілька груп ударних БпЛА рухаються територією Херсонської області, у напрямку Миколаївщини”.

00:52 Терехов пише: “Третій вибух в місті після “Шахеда”.00:41 міський голова Харкова Ігор Терехов зазначив, що Харків під атакою “Шахедів”. За його словами, два вибухи були у Основ’янському районі. Наразі уточнюється інформація щодо постраждалих і руйнувань.00:23 у Повітряних силах звернулися до мешканців Харкова. Кажуть, що БпЛА у районі міста.00:10 Повітряні сили попереджають: “Дніпропетровська область – загроза застосування ударних БпЛА з півдня!”00:00 Повітряні сили пишуть: “Ворожі БпЛА на Полтавщині маневрують, рухаються в північному та західному напрямку”.

22 березня

23:39 Кореспонденти Суспільного повідомили про те, що пролунали вибухи у Кременчуку.23:38 Повітряна тривога на Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині, Донеччині, Запоріжжі та Кіровоградщині.23:27 Повітряну тривогу оголосили на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, Черкащині, Кіровоградщині, Вінниччині, Сумщині, Харківщині, Донеччині, Полтавщині та Запоріжжі.23:24 Повітряні сили пишуть, що два борти Ту-22М3 в акваторії Чорного моря. І що існує загроза пусків ракет Х-22.23:12 у Повітряних силах зазначили, що станом на цю хвилину групи БпЛА рухаються через Сумщину, Полтавщину та прямують південно-західним курсом у напрямку Кіровоградщини.22:19 Повітряні сили попередили мешканців Полтавської області, що в їхньому напрямку рухаються ударні БпЛА.22:17 ПС написали, що загроза застосування ударних БпЛА для мешканців Сумської та Харківської областей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *