У Сумах “Шахед” знищив 15 квартир: можуть бути загиблі

У Сумах “Шахед” влучив у багатоповерхівку / Колаж 24 Каналу

00:00

У Сумах ворожий БплА типу “Шахед” влучив у п’ятиповерховий будинок. Попередньо, було пошкоджено 30 квартир.

За попередньою інформацією з-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. Ймовірно, є загиблі.

Наслідки російської атаки

Внаслідок влучання ворожого БпЛА типу “Шахед” у житловий п’ятиповерховий будинок, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані,
– повідомили в ОВА.

З-під завалів вдалося врятувати 10 мешканців, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. У повідомленні мовиться, що ймовірно, є жертви. Наразі інформація уточнюється.

Заступник голови Сумської районної ради Володимир Біцак повідомив, що серед постраждалих є 5 дітей.

За інформацією Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, гасіння пожежі триває. Він додав, що ще троє людей можуть бути зниклі безвісти.

Станом на ранок аварійно-рятувальні роботи на місці удару тривають. На місці працюють всі необхідні служби.

Удар по житловому будинку в Кривому Розі: що відомо

  • Учора ввечері, 12 березня, близько 19:00, пролунали вибухи у Кривому Розі. Пізніше надійшла інформація, що окупанти здійснили атаку на багатоповерховий будинок. Незабаром стався другий вибух, який також спрямували на будинок у зовсім іншій частині міста.
  • Близько 7 години ранку 13 березня Олександр Вілкул повідомив, що, на жаль, кількість жертв внаслідок ворожої ракетної атаки зросла до 4.
  • На обстріл також відреагував Володимир Зеленський. Президент наголошував, що пошуково-рятувальні роботи триватимуть скільки потрібно. Зеленський доручив якнайшвидше забезпечити допомогою всіх, хто цього потребує. Він подякував всім, хто працює на місці, рятує та надає медичну допомогу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *