Удар по Селидовому: є загиблі, кількість постраждалих зросла

Селидове під обстрілом росіян / Колаж 24 Каналу

Російські війська в ніч на 14 лютого кілька разів обстріляли Селидове на Донеччині, внаслідок чого загинули люди. На місці продовжують працювати рятувальники.

Станом на 05:30 ранку відомо про трьох загиблих та 12 поранених унаслідок обстрілу Селидового росіянами. Про це повідомила пресслужба Селидівської міської військової адміністрації.

Загинула дитина

Зазначають, що серед загиблих є дитина. Російська атака забрала життя трьох людей.

“Вночі, з 13 на 14 лютого 2024 року, російські окупаційні війська поцілили по цивільних об’єктах у Селидовому. В результаті чого поранення дістали 12 мешканців (4 з них діти). Загинули 3 цивільні особи (1 з них дитина)”, — йдеться в повідомленні.

Росія ракетами вдарила по Селидовому / Фото ОВА

Під завалами можуть бути люди

Раніше голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомляв, що четверо людей отримали поранення під час першого обстрілу, коли сталось влучання у 5-поверхівку: 12 квартир в одному з під’їздів зруйновані повністю.

Серед поранених – двоє дітей 2016 і 2007 років народження, вони отримують всю необхідну медичну допомогу. З-під завалів вдалося врятувати одного пораненого,
– зазначив голова ОВА.

Внаслідок другого обстрілу – пошкоджений один із корпусів лікарні. Філашкін повідомляв, що ймовірно, під завалами перебувають три людини, у тому числі дитина.

“Близько 100 пацієнтів Селидівської лікарні зараз перевозимо до лікарень Покровська і Мирнограда… Рятувальні роботи тривають”, – додали в ОВА.

Як лікарня виглядає після обстрілу: відео

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *