Європейський університет запрошує підприємливих студентів

PR

Три студентські команди факультету інформаційних систем та технологій Європейського університету вийшли до півфіналу конкурсу стартапів «Підприємницький університет».

Конкурс стартапів Всеукраїнського проєкту «Підприємницький університет» від стартап-інкубатора YEP проходить за підтримки МОН України, Міністерства цифрової трансформації України та програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Студентські команди потрапили до півфіналу конкурсу з такими проектами:

  • Copybook.u – застосунок для ведення конспектів;
  • «Стартаптуй» – платформа для популяризації стартапів. Завдяки Стартаптуй стартапери зможуть залучити клієнтів та інвесторів значно легше;
  • SURF* – застосунок для пошуку фільмів за одним кадром.

Такий результат став можливим тому, що приватний заклад вищої освіти «Європейський університет» активно впроваджує академічне підприємництво. Від заснування університету у 1991 році, його провідними задачами стало формування у студентів затребуваних роботодавцями актуальних компетентностей, практичних  навичок застосування набутих здобувачами освіти знань, залучення фахівців-практиків при організації освітнього процесу, забезпечення базами практик студентів, впровадження і реалізація підприємницької освіти.

Девіз університету – «Вчись, працюючи!»

У Європейському університеті створені всі необхідні умови для формування у студентів сучасних підприємницьких компетентностей.

Робота стартап клубу Європейського університету показала, що у багатьох студентів виникають унікальні інноваційні ідеї, але немає розуміння, як свій задум втілити у життя. Головною причиною цього є відсутність базових знань із підприємництва та технологій розробки, валідації та прототипування стартапів. Саме ці знання і компетентності може надати університет, зокрема, академічний бізнес-інкубатор.

Зацікавлені й мотивовані студенти, які планують розвивати свої бізнес ідеї, стають резидентами стартап клубу, спільно із ментором добирають команди, розвивають свій задум і, врешті-решт, створюють демо версію – прототип власного продукту. Студенти беруть участь у багатьох стартап конкурсах для апробації, отримання фідбеку від фахівців і пошуку інвесторів.

У Європейському університеті наприкінці кожного навчального семестру відбувається фінальний конкурс інноваційних студентських проєктів, переможців якого рекомендують до участі у всеукраїнському конкурсі студентських стартапів. Такі заходи для студентів –це досвід презентації та виступу перед аудиторією, підвищення рівня комунікаційних навичок, ораторського мистецтва, стресостійкості, тайм-менеджменту.

Участь у пітчингах проєктів відкриває можливості для подальшого підприємницького розвитку, зокрема, колаборації та нетворкінгу з фахівцями, представниками бізнес структур та інвесторами.

22 лютого 2023 року усі, хто мріє забезпечити собі або своїй дитині успішне майбутнє, можуть долучитись до Дня відкритих дверей Європейського університету, щоб дізнатись, як здобути освіту, яка дозволить стати успішним.

З усіх питань телефонуйте до call-центру Європейського університету на (044) 334-53-04, (050) 356-02-45 або до приймальної комісії (050) 442-55-52.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *