Українські школи завершують навчальний рік

Цьогорічне завершення навчального року не схоже на попередні, оскільки останні три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни, яку жорстоко розпочали російські окупанти на українській землі.

На цьому зауважив міністр освіти і науки, звертаючись до учнів, випускників та вчителів з нагоди завершення навчального року.

За його словами, через бойові дії не всі учні мали змогу продовжувати навчання, тому деякі діти завершать навчальний рік дещо пізніше – у червні.

Він зазначив, що багато хто зі школярів вимушено покинули рідні домівки: хтось виїхав за кордон, хтось залишився в Україні. Водночас він висловив сподівання, що учні зберуться зі своїм класом онлайн, запросять вчителів і подякують одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.

«Дорогі випускники! Для вас це особливо зворушлива подія. Адже від сьогодні ви врізнобіч розійдетеся життєвими дорогами. Та пам’ятайте одне: шкільна дружба – на все життя! Бажаю кожному щасливої долі і здійснення найзаповітніших мрій! Будьте впевнені у своїх силах та в досягненні поставленої мети!», – зазначив міністр.

Також він звернувся до українських учителів.

«Шановні вчителі, ви герої освітнього фронту України! Попри неймовірно важкий для нашої Батьківщини час, ви вкотре проявляєте витривалість, відданість, чесність до роботи і вихованців. Низький вам уклін!», – наголосив Сергій Шкарлет.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *