Український прапор під час промови Путіна: хтось прийшов у зал з брошкою у формі нашого стяга

Чоловік із українським прапором слухав Путіна / Колаж 24 Каналу

Під час виступу Владіміра Путіна помітили чоловіка із брошкою українського прапора, приколеним до піджака. Він стояв у натовпі.

Під час того, як російський президент Владімір Путін виголошував своє послання до Федеральних зборів, у залі сидів чоловік із українським прапором. Його фото поширюють у телеграм-каналах, передає 24 Канал.

Знімок показали у мережі

У натовпі людей, які слухали промову Путіна, можна помітити чоловіка, у якого на піджаку приколений значок українського прапора. Ймовірно, це своєрідний спосіб продемонструвати свою позицію.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко припустив, що це може бути останнє фото цього чоловіка, адже у Росії навіть такий найменший вияв незгоди може поставити життя під загрозу.

Чоловік прийшов із українським прапором / Фото із телеграм-каналів

Путін говорив про сім’ю та боротьбу з бідністю

  • Раніше в українській розвідці попереджали, що глава Кремля буде говорити чергову брехню та пропаганду. Так, він почав з тем США, війни та брязкання ядерною зброєю, а завершив жіночими консультаціями, дитсадками та бідністю в Росії. Цього разу Путін побив всі свої “рекорди”, адже говорив понад 2 години.
  • Путін заявив, що Росія зіткнулась зі зниженням народжуваності дітей. Ймовірно, диктатор переймається, що немає кого набирати на війну, тож прагне збільшити кількість дітей в Росії.
  • Також глава Кремля заявив, що буцімто боротиметься з бідністю. Хоча насправді Кремль, за даними Пентагону, витратив на війну в Україні тільки за 2 роки 1,3 трильйона доларів. У США заявили, що Москва втратила можливості щодо економічного зростання.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *