Уряд КНР надав 37 стипендій на навчання й стажування

Уряд КНР пропонує 37 державних стипендій на навчання у 2022 / 2023 навчальному році за освітніми рівнями бакалавр, магістр, доктор філософії, а також на мовне стажування.

Стипендії надаються відповідно до Угоди між МОН і Міністерством освіти Китайської Народної Республіки про співробітництво в галузі освіти.

Згідно з умовами, потенційні кандидати мають пройти обов’язкову реєстрацію на сайтах Китайської стипендіальної ради (http://www.csc.edu.cn/studyinchina або www.campuschina.org) та створити особистий кабінет, у якому мають бути заповнені та завантажені необхідні документи.

Також кандидат повинен заздалегідь звернутися до обраного закладу вищої освіти та отримати лист-підтвердження про готовність прийняти його на навчання.

До Міністерства освіти України заявка подається в електронному та паперовому форматах.

В електронному форматі скановані PDF-документи надсилаються на адресу [email protected] з темою листа «Стипендії на навчання в КНР 2022».

Паперові документи приймаються за адресою: місто Київ, проспект Перемоги, 10, 01135, Міністерство освіти і науки України, управління міжнародного співробітництва та протоколу.

Їх можна подати у два способи: надіслати поштою (дата визначається за штампом на конверті поштового відправлення) або передати особисто під підпис контактної особи, зазначивши дату та час отримання.

Прийом заявок триватиме до 31 січня 2022 року.

освіта за кордоном

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *