Завершується додатковий період реєстрації для участі у НМТ

Завершується додатковий період реєстрації для участі у мультитесті ЗНО, під час якого було створено понад 16 тисяч реєстраційних карток. 

Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет, коментуючи дані від Українського центру оцінювання якості освіти.

За його словами, незважаючи на досить велику кількість створених карток, зареєстровано тільки 763 учасники, які надіслали документи для участі в НМТ.

Він нагадав, що для участі в додатковій сесії НМТ вступники мають не лише створити реєстраційні картки, але й надіслати комплект необхідних документів до відповідних регіональних центрів до 27 червня.

«Процедура реєстрації передбачає створення реєстраційної картки, заповнення тексту заяви про участь у тестуванні, а також формування комплекту реєстраційних документів та надсилання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою», – зазначив Сергій Шкарлет.

Також він зауважив, що у разі, коли в учасника мультитесту немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, зазначену в реєстраційному повідомленні.

«Учасники, які до 27 червня не надішлють комплекти реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні, не матимуть змоги брати участь у НМТ. У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, а також написати словосполучення «реєстраційні документи». Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи», – наголосив Сергій Шкарлет.

ДОРОЖНЯ КАРТА УЧАСНИКА НМТ

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або сторінок Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

реєстрація на ЗНО
ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *