Зима прийшла несподівано: у Маріуполі тотальні проблеми з ЖКГ

У тимчасово окупованому Маріуполі величезні проблеми з опаленням та електроенергією. Також у місті спостерігається транспортний колапс.

Про це 24 Каналу розповів депутат Маріупольської міської ради Дмитро Забавін. Він зауважив, що окупаційна адміністрація була не готова до таких проблем.

“Для маріупольських окупантів несподівано настала зима. Відповідно ті комунальні проблеми, які з’явилися у мешканців тимчасово окупованого Маріуполя, для них стали несподіванкою”, – підкреслив він.

Проблеми з ЖКГ у Маріуполі

Дмитро Забавін зазначив, що маріупольці продовжують надсилати фотографії, які свідчать, що температура повітря у приміщеннях складає приблизно 8 – 11 градусів тепла. Опалювання проводиться електрикою, яку також часто вимикають.

Крім того, фіксується транспортний колапс. У місті не розчищають дороги, тому багато маріупольців не мають змоги користуватися громадським транспортом.

Цей рік також розпочався з черг на поштових відділеннях. У так званому пенсійному фонді теж фіксуються великі черги щодо отримання хоч якогось соціального забезпечення, пенсій. Багатьом людям нічого не нараховують. Вони чекають дуже довгий час, щоб їм хоч щось виплатили,
– сказав він.

Єдине місце, де нема черг – це місця, де збирають підписи за обрання російського диктатора Владіміра Путіна на новий президентський термін. Щоб назбирати підписи, ці пункти розміщують у супермаркетах.

Останні новини Маріуполя

  • Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що інфраструктура в Маріуполі не здатна витримати погіршення погодних умов. Зокрема, система електропостачання. До цього, за більш теплої погоди, вона ледь витримувала навантаження. Люди буквально можуть замерзнути у власних будинках. Швидко розв’язати проблему не вдасться.
  • Росія намагається завербувати українців на окупованих територіях на війну проти своєї держави. Зокрема, у лікарнях Маріуполя окупанти почали розміщувати плакати, що закликають вступати до підрозділу “Каскад”.
  • Українська “бавовна” декілька днів тому ліквідувала недобудований міст через річку Кальміус, що був розташований північніше від Маріуполя. Ефективне влучання спричинило проблеми для росіян. Депутат Маріупольської міськради Дмитро Забавін зауважив, що у росіян й без цього складна ситуація з логістикою.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *