Знищено ВДК “Новочеркаськ”: у порту окупованої Феодосії квітла “бавовна”

Вибух у Феодосії / Телеграм-канал monitor

Серед ночі проти 26 грудня в тимчасово окупованій Феодосії у Криму пролунали потужні вибухи. Після цього тривалий час щось горіло та детонувало. Згодом у Повітряних силах повідомили, що це був великий десантний корабель ворога.

Спершу про подію написали багато місцевих телеграм-каналів, а згодом визнала й окупаційна адміністрація. Кримський міст у цей час також перекривали.

Вибухи у Феодосії: що відомо на цей час

Російські та українські телеграм-канали написали про вибухи в районі порту у Феодосії приблизно о 03:30 ночі 26 грудня. Мовилося про надзвичайну подію на одній із баз російського флоту.

Жителі Феодосії також чули та бачили вибухи в районі порту, що й зафіксували у відео та фотографіях та поділилися ними у мережі. Окупанти, ясна річ, заявили про успішну роботу ППО – а проте зображення доводять якраз протилежне.

Що відбувалося вночі у Феодосії: дивіться відео з мережі (увага, присутня лайка)

За інформацією місцевих каналів, яку наразі неможливо перевірити, вибух стався на кораблі. Причім це може бути судно з Ірану, яке начебто привезло окупантам “Шахеди”.

Знищення ВДК “Новочеркаськ”

А о 03:47 командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у телеграмі згадав цю ж інформацію та подякував усім причетним за знищення ВДК “Новочеркаськ”.

А флоту у Росії стає все менше! Цього разу услід за флагманом Чорноморського флоту Російської Федерації – крейсером “Москва” – прямує великий десантний корабель “Новочеркаськ”,
– написав він.

Зверніть увагу: Феодосія – це місто на південному сході окупованого Росією Криму. У її порт перебазували частину російських кораблів після серії успішних українських ударів по Севастополю.

  • Загалом і минулий тиждень у Криму не був спокійним. Скажімо, вдосвіта 20 грудня на окупованому півострові лунали вибухи. Партизани розповіли, що були прильоти щонайменше на двох об’єктах.
  • Також 23 грудня місцеві телеграм-канали писали про роботу протиповітряної оборони, а окупаційна адміністрація перекривала Кримський міст. Ба й 24 грудня кримці чули гучні звуки – у Севастополі зранку пролунав вибух.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *