Зв’язок та інтернет не працюють: у Петербурзі попередили про загрозу повторного удару

У Санкт-Петербурзі була загроза повторного удару / Колаж 24 Каналу

У Санкт-Петербурзі 2 березня було дуже неспокійно та лунали вибухи. Росіяни згодом заявили про загрозу повторного удару для міста.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Крім того, у Петербурзі є проблеми зі зв’язком та інтернетом, передає 24 Канал.

У Петербурзі була загроза повторної атаки з неба

Російські пропагандисти заявили, що до них надійшла інформація про повторну атаку на місці, де нібито раніше врізався дрон у будинок. Так, росіян попросили відійти від “місця вибуху” на Піскарівському проспекті.

За словами очевидців, на місці екстрені служби в гучномовець передали інформацію про можливу повторну атаку безпілотними літальними апаратами. Крім того, російські пропагандисти стверджують, що у зоні вибуху буцімто глушать зв’язок, а інтернет фактично не працює.

Про атаку висловився губернатор Петербурга Алєксандр Беглов. Він зазначив, що на місці подій “внаслідок атаки БпЛА” жертв – немає.

Водночас Беглов розповів, що на місці подій частково постраждало скління двох балконів, жителів цих квартир евакуйовано, їм надається допомога.

Через кілька десятків хвилин після появи повідомлення російські пропагандисти заявили, що інформація про “можливу повторну атаку БпЛА” буцімто не підтвердилася.

Жителі Петербурга писали про вибухи

  • Російські ЗМІ писали, що вночі 2 березня місто Санкт-Петербург буцімто атакували невідомі безпілотні літальні апарати. За словами очевидців, один із безпілотників урізався у житловий багатоповерховий будинок.
  • Петербуржці розповідали, що побачили у небі спалах та почули гучний звук вибуху. Поряд з одним із будинків нібито впали уламки БпЛА.
  • За попередніми даними, в одній із квартир цього будинку вибиті вікна. Про постраждалих росіяни у Петербурзі не повідомляли, а на місці працювали екстрені служби.
  • За інформацією російських телеграм-каналів з місця подій евакуйовано 100 людей. Безпілотник влетів між перекриттями будинку №161 на Піскарівському проспекті.
  • Окупанти також заявляли, що можливою ціллю невідомих безпілотників була місцева нафтобаза “Струмки”. Саме цей російський інфраструктурний об’єкт розташований неподалік житлового будинку у місті, в який було влучання.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *